29 Mei - De laatste dag bij de familie.

Door Klaas & Nanda Knobbe - 30-05-2022 03:39

Dit is de laatste nacht dat we bij Johannes en Ietje geslapen hebben. Vanmiddag vertrekken we naar Houston en morgen vliegen we naar Phoenix (Arizona). We staan niet te laat op want we willen de koffers al vast in gaan pakken. Dan is dat maar klaar. Om 8 uur zijn we beneden en gaan we buiten met zijn allen aan het ontbijt. Jelle en de kids maken zich klaar om terug te gaan naar Houston. Wij maken ons klaar voor de kerk. Lieuwe en Mason gaan op de motor en wij rijden met Johannes en Ietje mee. Dan is het tijd om te vertrekken maar eerst nemen we afscheid van Jelle, Sarah en de kids. En niet te vergeten, Ollie hun hondje. De kerkdienst is totaal anders dan wat wij gewend zijn, mooi om mee te maken. Er is allemaal lekkers voor na de dienst en de mensen wensen ons een goede reis verder. Terugkomen we in een leeg huis, alleen hond Zoe verwelkomt ons. Een laatste lunch, inpakken en wegwezen. Altijd een naar moment.

Het is niet druk op de weg en vol goede moed gaan we. Onderweg kopen we wat fruit aan de kant van de weg. Grote trucks en vooral pick-up's rijden ons links en rechts voorbij (dat mag daar). Ook de stoplichten staan anders dan bij ons. Hier hangen ze overdwars boven de weg, en je moet voorbij de kruising kijken om de kleur te kunnen zien. Het is een heuvelachtig gebied en we schieten lekker op. Het is prettig dat we onze eigen Nederlandse navigatie bij ons hebben. Het werkt perfect. Klaas had thuis de route er al in geplaatst en alles klopt. Het laatste stuk voordat we in Houston zijn, wordt het steeds drukker.

Op een gegeven moment 6 rijstroken, allemaal dezelfde kant op. en dan wegen over ons heen, scheef afbuigend en dan daar weer een weg overheen. Imponerend! Maar het gaat goed, bijna 6 uur is het als we de auto voor het hotel zetten. Inchecken, op de kamer eerst de douche controleren en ook die is ok. So far, so good.

K&N

Reacties

Tinus en Annie 30-05-2022 08:29 {{button-62093}}

Jullie hebben al een paar intensieve dagen gehad, bij de Amerikaanse familie; bijzonder om na lange tijd elkaar weer te treffen!
En dan nu weer "om the move..".....goeie reis en tot horens.
Groetnis út Balk

Teatske 30-05-2022 11:28 {{button-62106}}

6 rijstroken, kan ik mij nog wel herinneren! En dan nog met invoeg en uitvoegstroken (beide kanten) erbij ;-) Kunnen jullie! Goede (verdere) reis!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan