26 Mei - Op naar Gilmer

Door Klaas & Nanda Knobbe - 28-05-2022 04:12

Vannacht eerst goed geslapen maar dan wordt je wakker op de Nederlandse tijd. Echt slapen lukt dan niet meer, wat dommelen en dan weer wakker. Het zal straks wel anders worden. Opstaan en dan willen we even douchen maar dat is een tegenvaller. De douche drupt wel maar nat worden we er niet van, balen. Dan maar goed wassen. Als we naar het ontbijt gaan geven we bij de receptie aan dat de douche niet goed is, ze zullen er met spoed naar kijken. Het is een heel karig ontbijt maar we hebben wat waarna we teruggaan naar onze kamer. De douche is nog niet gemaakt maar dat hadden we ook niet verwacht. Koffers inpakken en we checken uit en leggen de bagage in onze huurauto. Tomtom instellen en aan de rit en dat gaat prima. Tomtom loodst ons door Houston en gelukkig is het ook niet druk. Onderweg zijn ze overal aan de weg bezig met wegwerkzaamheden en op sommige stukken moeten we filerijden maar we hebben nu de tijd.

Onderweg stoppen we even om wat te eten en na ongeveer 4 en half uur rijden zijn we omstreeks 14.00 uur zijn we bij onze zus en zwager in Gilmer. Nou ze verwachten ons want ze hebben de vlag uit. Het is leuk ze weer te ontmoeten en weer bij te praten.

Voor de middag heeft Ietje plannen gemaakt en we gaan aan de rit naar Longview waar we boodschappen gaan doen. Dit weekend komen hun kinderen ook over, ja en dan moet er het een en ander ingeslagen worden. We gaan naar Sam’s voor fruit. We verbazen ons elke keer weer over de producten en de hoeveelheden. De bakken met aardbeien zijn hier drie keer zo groot als bij ons en er is geen nee te koop. Dan naar AT&T voor een telefoon. We hebben een Amerikaanse prepaid telefoon en willen een nieuwe sim kaart. Als we in de winkel komen geeft de verkoper aan dat onze telefoon te oud is, we moeten minimaal een telefoon hebben voor 5G. We kunnen een bij hem kopen maar bij Wallmart  is die veel goedkoper fluistert hij. Dus wij voor een telefoon naar de Wallmart en voor $ 30 zijn we klaar.

Johannes en Ietje hebben een verrassing voor ons. Nanda was afgelopen maandag jarig en ze nodigen ons uit voor een etentje bij Texas Roadhouse, een steakhouse. Het is er heel druk dus we moeten even wachten. Niet veel later worden we naar onze tafel gebracht en kunnen we bestellen. We bestellen een geroosterde steak met een salade. Ondanks dat het druk is kunnen we niet veel later eten en het smaakt voortreffelijk. Als we bijna klaar zijn is er nog een kleine verrassing. Ietje heeft geregeld dat het personeel nog even voor Nanda zingt. De kleuren vliegen haar over het gezicht maar het toch ook wel heel leuk. Yeehaa. Dit was toch wel super.  

Dan gaan we nog even bij Lieuwe langs, de oudste zoon van Johannes en Ietje. Hij heeft een hele grote mobilhome en het is heel leuk hem weer even te zien. Dan is het tijd om weer terug te gaan. In de avond zitten we nog even buiten op het terras en praten nog even na. Het was een prachtige dag maar nu is het tijd om slaap in te halen. Wel te rusten!

K&N

Reacties

Ypie 28-05-2022 08:51 {{button-62018}}

Moai dat jim goed oankaam binne. Sa te lezen wie it hotel yn Houston gjin reklame! Ietsje en Johannes soargje goed foar Jim.
We hiene Himmelfeartsdei in hiel feestje. As jim d'r wat fan sjen wolle, efkes googelje op Sjaak van Tilburg Reek, dan komen dr in soad filmkes foarbij. Hy hat it tige nei t sin hân.
Moaie dagen mei de famylje. Hgr, Ypie en Marja

Martijn 28-05-2022 19:26 {{button-62050}}

Geweldig!! Groeten aan ietje en johannes
Heb het goed.

Teatske 28-05-2022 20:48 {{button-62053}}

Haha goed gedaan Ietje, even 'Happy happy birthday' voor mam! Dat zijn de leukste ;-) Is pap binnenkort ook niet alweer jarig mam? :P

Sietske Knobbe 30-05-2022 09:50 {{button-62099}}

Mooi weer en lekker eten wat wil je nog meer.
Groetjes aan Johannes en Ietsje.
Sietske
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan