Kom twee campers bekijken

Maatregelen COVID-19
Je bent welkom voor een corona-proof adviesgesprek. We zorgen voor anderhalve meter afstand en houden ons aan alle regels. Ook kun je een telefonisch gesprek of videogesprek (via Zoom) inplannen met een van onze reisadviseurs om je reisplannen te bespreken. Beide is op afspraak: we nemen dan uitgebreid de tijd voor je.

Op ons kantoor in Zwolle (Overijssel) staan een Amerikaanse camper (C-25 van Cruise America/Canada) en een Canadese camper (C-Large van Fraserway). Je bent van harte welkom om deze campers te komen bekijken, dit is een uitstekende manier om een goed beeld te krijgen van een campervakantie in Amerika of Canada. We laten je de campers zien en beantwoorden al je vragen. Voor of na de camperbezichtiging gaan we graag met je om de tafel om je te adviseren over je reis naar de VS of Canada. Maak vooraf wel even een afspraak, dan nemen we alle tijd voor je.

Kom langs!

C-25 van Cruise America/Canada

De camper van Cruise America staat permanent in onze Belevingshal. Cruise America/Cruise Canada is de grootste camperverhuurder van Noord-Amerika. Men heeft vier campermodellen, die allemaal zeer slim zijn ingedeeld. Daarbij heeft Cruise een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en een groot aantal locaties waar je de camper kunt ophalen en inleveren. De C-25 is het meest verhuurde model. De leeftijd van de campers varieert van nieuw tot maximaal zes jaar oud.

C-Large van Fraserway RV

De Canadese camper staat bij ons voor de deur en is soms op pad. Wil je specifiek deze camper zien? Informeer vooraf of de camper er is, dan kijken we dat voor je na. Fraserway is een grote Canadese camperverhuurder die zelf zijn campers bouwt. Dit familiebedrijf legt sterk de nadruk op service en kwaliteit. Men heeft een gedeeltelijk Nederlands management. Er zijn zes verhuurlocaties: vier in West-Canada en twee in Oost-Canada. De campers van Fraserway zijn altijd relatief nieuw. In de VS is de verhuurder Road Bear te vergelijken met Fraserway.

Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!