Kom een camper bekijken

Maatregelen COVID-19
Je bent welkom voor een corona-proof adviesgesprek. We zorgen voor anderhalve meter afstand en houden ons aan alle regels. Ook kun je een telefonisch gesprek of videogesprek (via Zoom) inplannen met een van onze reisadviseurs om je reisplannen te bespreken. Beide is op afspraak: we nemen dan uitgebreid de tijd voor je.

Op ons kantoor in Zwolle (Overijssel) staan een Amerikaanse camper (C-25 van Cruise America/Canada). Je bent van harte welkom om deze camper te komen bekijken, dit is een uitstekende manier om een goed beeld te krijgen van een campervakantie in Amerika of Canada. We laten je de camper zien en beantwoorden al je vragen. Voor of na de camperbezichtiging gaan we graag met je om de tafel om je te adviseren over je reis naar de VS of Canada. Maak vooraf wel even een afspraak, dan nemen we alle tijd voor je.

Kom langs!

C-25 van Cruise America/Canada

De camper van Cruise America staat permanent in onze Belevingshal. Cruise America/Cruise Canada is de grootste camperverhuurder van Noord-Amerika. Men heeft vier campermodellen, die allemaal zeer slim zijn ingedeeld. Daarbij heeft Cruise een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en een groot aantal locaties waar je de camper kunt ophalen en inleveren. De C-25 is het meest verhuurde model. De leeftijd van de campers varieert van nieuw tot maximaal zes jaar oud.

Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!