Bijzondere overnachtingen in Amerika & Canada

Bij ons kun je kiezen uit heel veel verschillende overnachtingsmogelijkheden. Als je iets anders dan anders wilt, denk dan eens aan glamping, een vakantievilla, plantagehuis of slapen als een cowboy op een ranch.

Glamping

Luxe kamperen, op de mooiste plekjes midden in de natuur! In sommige glamping-tenten heb je zelfs een privébadkamer. Glamping kan onder andere bij Yosemite, Yellowstone, Zion, Bryce Canyon, Grand Canyon, Mount Rushmore, Glacier en de Great Smoky Mountains. Ook erg bijzonder is overnachten in een hogan in Monument Valley of in een huifkar (wagon) in Torrey, bij Capitol Reef National Park (Utah).

Speciale accommodaties

Vakantievilla's in Florida

Ervaar de magie in Orlando's themaparken en plof 's avonds neer in je eigen fijne huiskamer. Neem een duik in je privézwembad en droom 's nachts alvast over de volgende dag in je prinsheerlijke kingsize bed. In Kissimmee, vlak bij de parken, kunnen we de mooiste vakantievilla's prachtige resorts voor je boeken. Je kunt kiezen uit condo's (appartementen), townhouses (rijtjeshuizen, soms met privézwembad) en homes (vrijstaande villa's, met privézwembad). Laat ons je wensen weten en we denken met je mee. Vooral voor grotere gezelschappen die twee of meer kamers wensen, zijn de prijzen heel aantrekkelijk in vergelijking met hotels.

Vakantievilla Florida Kissimmee

Als een cowboy op een ranch

Ranches zijn er in diverse soorten en maten. Op sommige ranches kun je verblijven als B&B-optie voor een nacht, maar meestal worden er meerdaagse packages aangeboden. Je gaat dan mee op cattle drives, kunt paardrijden en indien gewenst de handen uit de mouwen steken. Dit zijn de zogenaamde 'working ranches'. Er zijn ook ranches waar je je juist helemaal in de watten wordt gelegd met spa's, wellnessbehandelingen en hot tubs. Aan jou de keus.

Slapen op een ranch

Plantagehuizen

Tijdens je reis door het Diepe Zuiden zie je veel statige gebouwen en oude plantages die je terug in de tijd werpen. We hebben een reis samengesteld waarbij je op plantages, boutiquehotels en andere prachtige plekjes slaapt. Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens de door jou uitgestippelde route voor deze overnachtingsmogelijkheden te kiezen.

Slapen op of bij een plantage in de Deep South

Een reis op maat

Omdat we jou de reis van je leven willen bezorgen, doen we er alles aan om jouw reis tot in de puntjes te verzorgen. Hoe meer we van jou weten, hoe beter we de reis op jouw wensen kunnen laten aansluiten. We denken met je mee en geven jou eerlijk advies. Mail ons je wensen en we komen met een mooi voorstel.

Wil of ga je naar West-Canada? Kom 7 januari langs voor een presentatie van Eagle Eye Adventures!
Meld je gratis aan
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan