Bezoek een infodag

In deze online presentaties nemen we je mee langs de hoogtepunten van onze bestemmingen. Om je te helpen een persoonlijke reis uit te stippelen, organiseren we in het najaar ook regelmatig infodagen en webinars. Je bekijkt dan een presentatie over de regio die je wil bezoeken of maakt een afspraak voor een online adviesgesprek. Ook op andere momenten ben je van harte welkom: plan een adviesgesprek, dan nemen we de tijd om je reiswensen met je door te nemen. Kun je meteen onze Amerikaanse camper bekijken.

Agenda

Onze infodagen zijn Corona-proof
In verband met het coronavirus zien onze infodagen er dit najaar iets anders uit. De presentaties hebben plaatsgemaakt voor onze webinars en online gesprekken. Nog steeds werken we samen met veel plezier aan jouw droomreis naar Amerika of Canada, maar voorlopig even online! Meld je dus snel aan via de blauwe buttons hieronder.


Infodag zaterdag 12 december 2020 (online event)

Webinars over Zuidwest-Amerika en West-Canada. Persoonlijke adviesgesprekken via Zoom.

Info & aanmelden


Infodagen

Normaliter organiseren we regelmatig informatiedagen op ons kantoor in Zwolle. Op een infodag kun je:

  • een regiopresentatie bekijken (aanmelden verplicht)
  • een presentatie bijwonen over de ideale reisvoorbereiding
  • in gesprek met een reisadviseur voor persoonlijk reisadvies (aanmelden verplicht)
  • een Amerikaanse camper bekijken op de Tioga Tours Campground
  • koffiedrinken in onze diner

In de agenda zie je wanneer de infodagen zijn. Het is belangrijk dat je je aanmeldt voor een presentatie en een adviesgesprek, dan weet je zeker dat er plek is. De toegang is gratis. Staat er geen infodag in de agenda of kun je niet? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek of een kijkje in de camper, dit kan op maandag tot en met zaterdag.

Infodag Tioga Tours

Beurzen & Roadshows

Vind je Zwolle te ver weg?

  • Je vindt ons tussen september en december regelmatig op beurzen verspreid in het land, bijvoorbeeld in Den Haag. Ook organiseren we jaarlijks een Roadshow in Breda. Er zijn dan regiopresentaties en je kunt persoonlijk advies krijgen van een reisadviseur.
  • In maart organiseren we onze eigen Reizigersbeurs. Dan zijn niet wij, maar onze reizigers aan het woord. Zij nemen hun fotoboeken, souvenirs en beste reisverhalen mee en delen graag hun ervaringen en tips met je. Onze adviseurs staan klaar voor praktische vragen.
  • In de agenda zie je precies wanneer je ons kunt vinden en waar.

Roadshow Breda Tioga Tours

Meld je nu gratis aan voor de webinar over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!