Bezoek een infodag

Om je in deze coronatijd te helpen een persoonlijke reis uit te stippelen, organiseren we coronaproof-adviesgesprekken, webinars en persoonlijke adviesgesprekken via Zoom. Maak een afspraak voor een gesprek hier op kantoor waarbij we alle Covid-19 regels in acht nemen. Schrijf je eens in de zoveel tijd in voor onze online webinars, waarin we presentaties geven over diverse bestemmingen. Ook op andere momenten ben je virtueel van harte welkom: plan een adviesgesprek via Zoom, dan nemen we de tijd om je reiswensen met je door te nemen.

Infodagen

Normaliter organiseren we regelmatig informatiedagen op ons kantoor in Zwolle. Op een infodag kun je:

  • een regiopresentatie bekijken (aanmelden verplicht)
  • een presentatie bijwonen over de ideale reisvoorbereiding
  • in gesprek met een reisadviseur voor persoonlijk reisadvies (aanmelden verplicht)
  • een Amerikaanse camper bekijken op de Tioga Tours Campground
  • koffiedrinken in onze diner

In de agenda zie je wanneer de infodagen zijn. Het is belangrijk dat je je aanmeldt voor een presentatie en een adviesgesprek, dan weet je zeker dat er plek is. De toegang is gratis. Staat er geen infodag in de agenda of kun je niet? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek of een kijkje in de camper, dit kan op maandag tot en met zaterdag.

Infodag Tioga Tours

Agenda

Welke activiteiten organiseren we nog wel?

Onze infodagen en presentaties hebben plaatsgemaakt voor onze webinars en online gesprekken. Staat er geen webinar of online event in de agenda? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk online adviesgesprek via Zoom. Nog steeds werken we samen met veel plezier aan jouw droomreis naar Amerika of Canada, maar voorlopig even online! Meld je dus snel aan via de blauwe buttons hieronder.


Beurzen & Roadshows

Vind je Zwolle te ver weg?

  • Je vindt ons tussen september en december regelmatig op beurzen verspreid in het land, bijvoorbeeld in Den Haag. Ook organiseren we jaarlijks een Roadshow in Breda. Er zijn dan regiopresentaties en je kunt persoonlijk advies krijgen van een reisadviseur.
  • In maart organiseren we onze eigen Reizigersbeurs. Dan zijn niet wij, maar onze reizigers aan het woord. Zij nemen hun fotoboeken, souvenirs en beste reisverhalen mee en delen graag hun ervaringen en tips met je. Onze adviseurs staan klaar voor praktische vragen.
  • In de agenda zie je precies wanneer je ons kunt vinden en waar.

Roadshow Breda Tioga Tours

Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!