Bezoek een infodag

Om je in deze coronatijd te helpen een persoonlijke reis uit te stippelen, organiseren we coronaproof-adviesgesprekken, webinars en persoonlijke adviesgesprekken via Zoom. Maak een afspraak voor een gesprek hier op kantoor waarbij we alle Covid-19 regels in acht nemen. Schrijf je eens in de zoveel tijd in voor onze online webinars, waarin we presentaties geven over diverse bestemmingen. Ook op andere momenten ben je virtueel van harte welkom: plan een adviesgesprek via Zoom, dan nemen we de tijd om je reiswensen met je door te nemen.

Agenda coronaproof events

Welke activiteiten organiseren we nog wel?

Onze infodagen en presentaties hebben plaatsgemaakt voor coronaproof events, zoals onze ondertussen veelbesproken Puzzelrit. Ook organiseren we webinars en kun je weer langskomen voor een adviesgesprek. Indien gewenst kan dit natuurlijk online, via Zoom. Maak een afspraak voor een persoonlijk online adviesgesprek voor jouw droomreis naar Amerika of Canada!


Infodagen

Normaliter organiseren we regelmatig informatiedagen op ons kantoor in Zwolle. Op een infodag kun je:

  • een regiopresentatie bekijken (aanmelden verplicht)
  • een presentatie bijwonen over de ideale reisvoorbereiding
  • in gesprek met een reisadviseur voor persoonlijk reisadvies (aanmelden verplicht)
  • een Amerikaanse camper bekijken op de Tioga Tours Campground
  • koffiedrinken in onze diner

In de agenda zie je wanneer de infodagen zijn. Het is belangrijk dat je je aanmeldt voor een presentatie en een adviesgesprek, dan weet je zeker dat er plek is. De toegang is gratis. Staat er geen infodag in de agenda of kun je niet? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek of een kijkje in de camper, dit kan op maandag tot en met zaterdag.

Infodag Tioga Tours

Beurzen & Roadshows

Vind je Zwolle te ver weg?

  • Je vindt ons tussen september en december regelmatig op beurzen verspreid in het land, bijvoorbeeld in Den Haag. Ook organiseren we jaarlijks een Roadshow in Breda. Er zijn dan regiopresentaties en je kunt persoonlijk advies krijgen van een reisadviseur.
  • In maart organiseren we onze eigen Reizigersbeurs. Dan zijn niet wij, maar onze reizigers aan het woord. Zij nemen hun fotoboeken, souvenirs en beste reisverhalen mee en delen graag hun ervaringen en tips met je. Onze adviseurs staan klaar voor praktische vragen.
  • In de agenda zie je precies wanneer je ons kunt vinden en waar.

Roadshow Breda Tioga Tours

Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!