Stedentrips Amerika en Canada

Tijdens een stedentrip maak je kennis met kunst, cultuur en architectuur. Reis in een gele taxi door de straten van New York, bezoek de gerenommeerde musea van Washington DC of maak kennis met de diverse stad Toronto. Van vliegtickets tot excursies en hotelovernachtingen: wij doen het regelwerk voor je citytrip. Alleen het genieten moet je zelf doen.

Stedentrip Amerika

Een stedentrip in Amerika heeft vaak een stad als New York, Washington DC of Las Vegas als bestemming. Maar ook steden als Boston en Chicago zijn populair. Maak een stadswandeling, fotografeer erop los bij alle bezienswaardigheden, test de beste restaurants en geniet van de mooiste bouwwerken, parken en musea.

Stedentrip Amerika

Stedentrip Canada

Toronto is Canada's grootste stad en is een ideale bestemming voor een stedentrip. Als je bezienswaardigheden als de CN Tower en het kasteel Casa Loma hebt gezien, kun je oversteken per ferry naar de Toronto Islands. Of koers zetten richting andere mooie steden, zoals Montréal of Ottawa.

Stedentrip Canada

Combinaties

Wist je dat je jouw stedentrip eenvoudig kunt combineren met een rondreis? Huur bijvoorbeeld een auto of camper en verken de omgeving. Of ga met de trein van Boston naar New York, of van New York naar Washington DC. Je kunt ook je rondreis door Zuidwest-Amerika of West-Canada combineren met een stedentrip. Vertel ons je wensen en we stippelen graag samen met jou een unieke rondreis mét stedentrip uit.

Kom naar onze infodag op 28 augustus in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!