Stedentrips Amerika en Canada

Tijdens een stedentrip maak je kennis met kunst, cultuur en architectuur. Reis in een gele taxi door de straten van New York, bezoek de gerenommeerde musea van Washington DC of maak kennis met de diverse stad Toronto. Van vliegtickets tot excursies en hotelovernachtingen: wij doen het regelwerk voor je citytrip. Alleen het genieten moet je zelf doen.

Stedentrip Amerika

Een stedentrip in Amerika heeft vaak een stad als New York, Washington DC of Las Vegas als bestemming. Maar ook steden als Boston en Chicago zijn populair. Maak een stadswandeling, fotografeer erop los bij alle bezienswaardigheden, test de beste restaurants en geniet van de mooiste bouwwerken, parken en musea.

Stedentrip Amerika

Stedentrip Canada

Toronto is Canada's grootste stad en is een ideale bestemming voor een stedentrip. Als je bezienswaardigheden als de CN Tower en het kasteel Casa Loma hebt gezien, kun je oversteken per ferry naar de Toronto Islands. Of koers zetten richting andere mooie steden, zoals Montréal of Ottawa.

Stedentrip Canada

Combinaties

Wist je dat je jouw stedentrip eenvoudig kunt combineren met een rondreis? Huur bijvoorbeeld een auto of camper en verken de omgeving. Of ga met de trein van Boston naar New York, of van New York naar Washington DC. Je kunt ook je rondreis door Zuidwest-Amerika of West-Canada combineren met een stedentrip. Vertel ons je wensen en we stippelen graag samen met jou een unieke rondreis mét stedentrip uit.

Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Volgend jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan