Redactionele blogs

Campings reserveren in Yosemite National Park

Door Lisa Huis in 't Veld op vr 27 nov. 2015 11:18:00 bijgewerkt op wo 9 mrt. 2022 8:30:00

Campings reserveren in Yosemite National Park is als kaartjes bemachtigen voor een groot concert: binnen enkele minuten is alles vergeven. Maak je in 2022 een camperreis door West-Amerika? Grote kans dat je Yosemite National Park gaat bezoeken en dat je er wilt overnachten. Noteer de onderstaande data in je agenda. Vanaf dan kun je namelijk campingplaatsen reserveren in Yosemite. Zorg dat je stipt op tijd klaar zit, het liefst met meerdere mensen op verschillende laptops/computers. Niet gelukt? Halverwege deze blog vind je alternatieve campings.

bezienswaardigheden Yosemite

Voor welke Amerikaanse nationale parken moet je reserveren in 2022?

Door Onze redactie op wo 29 dec. 2021 8:00:00 bijgewerkt op wo 2 mrt. 2022 9:00:00

In 2022 zijn door de gevolgen van de pandemie in sommige parken restricties ingesteld om het parkbezoek voor iedereen verantwoord en aangenaam te houden. Overigens is dit niet zo dat dit jouw bezoek minder plezierig maakt, het kost alleen een klein beetje meer tijd om jouw bezoek voor te bereiden. In deze blog zetten we uiteen wat er voor welk park moet gebeuren.

Reserveren in Rocky Mountain National Park, Colorado

Bellen en internetten

Door Onze redactie op zo 8 mei 2016 9:00:00 bijgewerkt op di 1 mrt. 2022 8:27:00

Je bent op vakantie in Amerika of Canada en je wilt bellen naar je hotel omdat je iets later aankomt of het adres van een camping Googelen. Hoe kun je tijdens je reis het voordeligst bellen en internetten?

Voordelig bellen vanuit Canada of Amerika

10 hoogtepunten van Los Angeles

Door Emma Burgers op do 25 apr. 2019 8:00:00 bijgewerkt op vr 25 feb. 2022 8:00:00

Beroemd door de film- en muziekindustrie, de Hollywoodletters en de Walk of Fame. ‘City of Angels’, Los Angeles is het eindpunt van de epische Route 66. Een stad zo uitgestrekt, dat je bijna niet weet waar ‘ie begint of eindigt. Een gewilde overnachting in een rondje Zuidwest-Amerika, een favoriet bij pretparkliefhebbers en bommetje vol met bezienswaardigheden. We hebben een mix van tien klassieke hoogtepunten, persoonlijke favorieten en nieuwkomers voor je op een rij gezet!

Venice Beach, Los Angeles

5 x de mooiste hangbruggen van West-Canada

Door Emma Burgers op wo 23 feb. 2022 6:30:00

Tussen een zee van groene boomtoppen, of juist op zo’n hoge hoogte dat je eindeloos ver weg kunt kijken: West-Canada telt nogal wat spannende hangbruggen. Heel geschikt voor avonturiers (zonder hoogtevrees) want zo zag je de bossen en bergen van deze populaire Canadese regio nog niet eerder. Of je nou schuifelend stapje voor stapje de brug trotseert, in vliegende vaart eroverheen rent of zonder vrees over de rand naar beneden kijkt: dit zijn onze 5 must-see hangbruggen in West-Canada.

Capilano Suspension Bridge, Vancouver, Credits: Tourism Vancouver
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!