Redactionele blogs

10 redenen om Amerika te bezoeken

Door Emma Broekhuizen op di 8 dec. 2015 12:00:00 bijgewerkt op do 3 nov. 2022 8:25:00

De eindeloze wegen, uitgestrekte landschappen en grote verpakkingen in de supermarkt vallen veel reizigers op tijdens hun eerste bezoek aan Amerika. Of je nu dol bent op wildlife, mooi weer, uitdagende wandeltochten, historie, wereldsteden of klaterende watervallen: it's all there. Amerika biedt als vakantiebestemming voor iedereen iets. We noemen (slechts) tien redenen waarom je Amerika minstens één keer moet bezoeken.

Monument Valley, Arizona

12 mooiste Provincial Parks van West-Canada

Door Lisa Huis in 't Veld op vr 7 aug. 2020 9:25:00 bijgewerkt op wo 2 nov. 2022 9:00:00

West-Canada zit bomvol provinciale parken. Veel van deze parken zijn lekker overzichtelijk en klein. Dat maakt ze ideale stops voor onderweg en prachtige overnachtingsplaatsen indien je met een camper reist. We nemen je mee op reis langs de twaalf mooiste provinciale parken in West-Canada en hun bezienswaardigheden.

Helmcken Falls in Wells Gray Provincial Park

Trick or Treat! Tijd voor Halloween

Door Irene Hummel op zo 30 okt. 2016 19:10:00 bijgewerkt op ma 31 okt. 2022 7:00:00

Skeletten, vampiers, spoken en horrorclowns. Op de avond van 31 oktober staan ze steevast weer voor je deur. Dan is het namelijk Halloween. Dit is de dag dat je je uit kunt leven qua outfit en grime. Want was het voorheen nog een typisch Amerikaans, Iers, Canadees of Engels feest, spooky Halloween is in Nederland ook al aardig ingeburgerd.

Pompoen, Halloween

Belangrijk wegennieuws voor reizigers

Door Onze redactie op di 1 aug. 2017 17:28:00 bijgewerkt op vr 28 okt. 2022 13:00:00

Ga je binnenkort op reis naar Amerika of Canada? Lees in deze blog of er belangrijke updates zijn over plaatsen op jouw route. In dit overzicht vind je enkel de belangrijkste wegafsluitingen en updates over bijvoorbeeld bosbranden waardoor bezienswaardigheden zijn afgesloten. Dit is geen volledig overzicht.

Wegwerkzaamheden

Bizarre plaatsnamen in Amerika en Canada

Door Irene Hummel op do 10 aug. 2017 20:05:00 bijgewerkt op di 25 okt. 2022 10:10:00

Boring, Why, No name, Placentia en Slaughter Beach. Denk jij ook aan drankjes, bloederige gebeurtenissen of bijzondere gerechten? Nee, dit zijn bizarre plaatsnamen die je tijdens je rondreis door Amerika en Canada zomaar tegen kunt komen.

Vreemde plaatsnamen

Reis als een local - Santa Paula en omgeving

Door Elske Oldeboer op vr 21 okt. 2022 11:00:00

Wandel, fiets of rijd jij tijdens je reis weleens door een stad of natuurgebied en denk je ‘op welke onontdekte plekjes zal de lokale bevolking zich ophouden’. Lees dan snel verder! In deze reeks blogs spreken we elke editie een lokale inwoner, die zijn of haar favoriete, en soms onontdekte, plekken uitlicht. Deze keer is Keren aan de beurt! Al ruim negen jaar woont Keren vlakbij Los Angeles in de plaats Santa Paula in Californië. Ze vertelt graag over haar favoriete plekken.

Rabalais' Bistro

De O van donut

Door Elske Oldeboer op ma 10 okt. 2022 9:22:00

Oooo, dat wist ik nog niet van donuts! Hopelijk denk je dat minimaal een keer bij het lezen van deze blog met leuke weetjes over donuts. Wat in ieder geval leuk is, is dat wij tijdens onze infodag op 15 oktober iets heel speciaals gaan doen met donuts. Ben jij benieuwd wat? Meld je aan of houd onze social media in de gaten.

Is dit een donut of doughnut?

Reis in beeld: rondreis Country Roads

Door Elske Oldeboer op di 4 okt. 2022 14:15:00

Reis terug naar het verleden, naar de tijd van de Burgeroorlog. Ontdek verrassende historische steden en laat je meevoeren door de verhalen van vroeger. Reis van sfeervol Philadelphia naar Washington D.C. Bezoek Amish Country en geniet van de natuur in nationale parken Shenandoah en New River Gorge. Een rondreis met inhoud én prachtige natuur. We volgen de route van de van de auto- of camperreis Country Roads. Deze rondreis is een suggestie, je kunt 'm via de knoppen in de gele balk aanpassen. In onze routeplanner bewerk je de route nog verder.

Independence Hall, Philadelphia
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!