Redactionele blogs

Vier redenen om langs te komen op een infodag

Door Onze redactie op ma 23 aug. 2021 8:00:00

De laatste zandkorrels uit de auto geveegd, broodtrommeltjes weer gevuld, de vakantie zit er op. School, werk en het semi-alledaagse leven beginnen weer én gelukkig: onze infodagen ook! We kunnen nog niet op reis, maar tijdens de corona-proof infodagen nemen we je toch al een beetje mee naar onze lievelingsplekken in Amerika en Canada. Van regiopresentaties over de mooiste bestemmingen tot een aantal highlights in Zwolle: hier vier belangrijke redenen om langs te komen op onze infodag!

We brengen jouw vakantie naar Zwolle

Canada open voor gevaccineerde reizigers op 7 september 2021

Door Onze redactie op wo 21 jul. 2021 16:00:00 bijgewerkt op vr 20 aug. 2021 10:15:00

Als de situatie rond COVID-19 het toelaat, gaat op 7 september 2021 de Canadese grens open voor internationale toeristen. Hieronder lees je wat er op dit moment op de Canadese overheidswebsite te vinden is. Bedenk dat deze regels op dit moment vooral nog toegespitst zijn op Amerikanen die sinds 9 augustus de grens over mogen. De info kan (zal) nog wijzigen en de Canadese overheid kan zelfs besluiten de grens niet open te stellen op 7 september.

Info Corona-virus Noord-Amerika

Secret Spot: de Alabama Hills

Door Emma Burgers op vr 13 dec. 2019 8:05:00 bijgewerkt op do 19 aug. 2021 6:00:00

Het decor van beroemde films, series en één van de meest fotogenieke wegen in het zuidwesten: wanneer je in het enigszins slaperige stadje Lone Pine arriveert heb je misschien geen idee van de mooie tussenstop die zich vlakbij bevindt. Centraal gelegen tussen Yosemite en Death Valley National Park, is er een grote kans dat je deze plaats op je route tegenkomt tijdens een rondje Zuidwest-Amerika. In deze fotoreeks laten we je zien waarom het de moeite waard is om een kleine detour te maken tijdens jouw roadtrip richting de rotsformaties van de Alabama Hills.

Bezoek de Alabama Hills, vlakbij Lone Pine

De geheimen van Utah's Mighty Five

Door Visit Utah op ma 11 jan. 2016 9:00:00 bijgewerkt op wo 18 aug. 2021 7:00:00

Warme zonnestralen, koelere avonden, kleurrijk zandsteen, schitterende sterrenhemels en ongerepte natuur in vijf nationale parken: We nemen je mee naar de avontuurlijke rode rotslandschappen in Zuid-Utah. Wat is de ultieme tip van de kenners? Dat is jezelf vinden, alleen, in een groots landschap vol tafelbergen, kloven, bogen en rotspunten. Dat is vroeg opstaan voor een kop koffie en jezelf uitdagen om nét iets verder te hiken dan de anderen. Het geheim is opblijven om de zonsondergang te zien en te genieten van de show die daarna van start gaat.

Wandeltip Zion National Park

Campings in Jasper en Banff

Door Onze redactie op vr 13 dec. 2019 9:00:00 bijgewerkt op wo 11 aug. 2021 8:00:00

Er zijn twee nationale parken in West-Canada die goed zijn om in de gaten te houden, als het gaat om de mooiste campingplekjes boeken. In 2020 is in Jasper ook een grote camping gesloten. Dit leidt ertoe dat andere campings snel zijn volgeboekt. Ga je in 2020 naar Jasper en/of Banff? Reserveer dan op tijd je campings om teleurstelling te voorkomen. In deze blog vind je een lijst met campings die je kunt boeken.

Jasper Banff Road

Reis in beeld: rondreis Florida met kinderen

Door Emma Broekhuizen op za 26 nov. 2016 10:00:00 bijgewerkt op di 10 aug. 2021 12:45:00

Maak een rondreis met je gezin door Florida! Deze staat is een droombestemming voor kinderen van acht tot tachtig. Denk aan een auto- of camperreis gevuld met parelwitte zandstranden bezaaid met schelpen, snorkelen tussen de tropische vissen en gillen in de achtbanen van Disney World… En dat alles met mooi weer, weinig kilometers én een relaxte sfeer. Reis mee met met deze familievriendelijke Florida-rondreis: Kids Go Florida!

Rondreis Florida

Top 6 rondreizen in Amerika & Canada

Door Onze redactie op do 10 nov. 2016 13:00:00 bijgewerkt op di 10 aug. 2021 6:05:00

Wie op zoek is naar een rondreis door Amerika of Canada heeft heel veel keus. Om het je wat makkelijker te maken hebben we de zes populairste rondreizen door Amerika en Canada voor je op een rij gezet! Waar start jouw volgende avontuur? Goed om te weten: alle reizen hieronder zijn helemaal naar wens aan te passen. Met de knoppen onder de titel pas je vast de vervoerswijze aan, het beginpunt en het aantal dagen. Wil je nog meer aanpassen, gebruik dan onze routeplanner, te vinden in het submenu bij elke reis. Voor elke reis vraag je heel gemakkelijk een offerte op. Je hebt altijd binnen één werkdag een prijs!

Autoreizen in Amerika en Canada

Hoogtepunten van New Mexico

Door Emma Broekhuizen op di 15 sep. 2015 15:00:00 bijgewerkt op do 29 jul. 2021 8:00:00

Lees alles over onze favoriete bezienswaardigheden in New Mexico! Het dorre en woestijnachtige landschap hier contrasteert prachtig met de levendige, kleurrijke cultuur, die is verweven met Mexicaanse invloeden. Zorg dat je de onderstaande plekken niet mist tijdens jouw rondreis in New Mexico.

Albuquerque, New Mexico
Kom naar onze infodag op 28 augustus in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!