Redactionele blogs

Coronavirus Noord-Amerika

Door Onze redactie op do 12 mrt. 2020 10:34:00 bijgewerkt op di 14 jul. 2020 11:34:00

De Verenigde Staten en Canada hebben een inreisverbod ingesteld voor 26 Europese landen, inclusief Nederland. De noodmaatregel is bedoeld om de uitbraak van het coronavirus in Noord-Amerika te beperken. Er is nog geen einddatum bekend. Ook de Nederlandse overheid raadt het af om op dit moment naar het buitenland te reizen. We begrijpen dat deze situatie rond het coronavirus tot veel zorgen en onduidelijkheid leidt met betrekking tot uw geplande reis. In deze blog lees je meer over onze werkwijze met betrekking tot annuleren van reizen.

Info Corona-virus Noord-Amerika

Top 10 nationale parken in Zuidwest-Amerika

Door Irene Hummel op di 14 jul. 2020 8:30:00

De grandioze Grand Canyon, de spetterende watervallen van Yosemite of de witte zoutvlakten van Death Valley. Zuidwest-Amerika barst van de prachtige natuur en indrukwekkende parken. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben we speciaal voor jou onze favoriete parken op een rijtje gezet. Dit is onze top 10 nationale parken in Zuidwest-Amerika!

Bryce Canyon

Top 8 bezienswaardigheden in de Deep South

Door Irene Hummel op vr 3 jul. 2020 10:43:00

Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het broeierige diepe zuiden van Amerika. Ontdek niet alleen de jazz, blues en country in muzieksteden als Nashville, New Orleans en Memphis, maar trek ook de natuur in en beleef de mysterieuze Smoky Mountains. Je leest het allemaal in onze top 8 bezienswaardigheden in de Deep South!

Zonsondergang in de Smokies

Campings annuleren vanwege COVID-19

Door Onze redactie op vr 15 mei 2020 8:30:22 bijgewerkt op vr 26 jun. 2020 10:08:00

Gaat jouw camperreis niet door vanwege COVID-19? Vergeet dan niet je campings te annuleren. Vaak kan dit gratis of tegen betaling van een kleine cancellation fee. In deze blog geven we je informatie over de annuleringsvoorwaarden van de grootste campingorganisaties, waaronder de National Park Service, Parks Canada en KOA. Ook vind je hier linkjes naar betrouwbare en actuele informatie. Onderaan de blog staat een voorbeeld-mail om naar commerciële campings te sturen die je graag wilt annuleren. Heb je bij ons het campingpakket geboekt voor West-Canada, dan is deze informatie voor jou niet van toepassing.

Info Corona-virus Noord-Amerika

Top 8 bezienswaardigheden in Oost-Amerika

Door Irene Hummel op vr 26 jun. 2020 8:00:00

Het centrale deel van de oostkust van Amerika is uitgestrekt. Dit gebied omvat de staten Massachusetts en New York State in het noorden tot North Carolina in het zuiden. Combineer een stedentrip naar Boston of New York met een rondreis door iets minder bekende staten als West Virginia of North Carolina. Geniet van de prachtige natuur in Shenandoah National Park of stap terug in de tijd tijdens een bezoek aan de Amish-gemeenschap in Lancaster. Dit is onze top 8 bezienswaardigheden in Oost-Amerika.

Cape Cod fietsen

Top 8 wildlife tours in Amerika en Canada

Door Irene Hummel op vr 19 jun. 2020 8:00:00

Wildlife spotten tijdens je rondreis door Amerika of Canada geeft je reis net iets extra’s. Veel reizigers willen dan ook dolgraag een walvis, beer, alligator of bizon in hun natuurlijke omgeving zien. Wij hebben de dieren die je tegen kunt komen voor je op een rijtje gezet and where to find them. Dit is onze top 8 wildlife tours in Amerika en Canada.

Beer met zalm

Top 5 bezienswaardigheden Sequoia & Kings Canyon National Park

Door Irene Hummel op vr 12 jun. 2020 9:00:00

Omarm ‘s werelds grootste bomen: de reuzensequoia’s. In de twee aangrenzende parken Sequoia & Kings Canyon National Park staat het er vol mee. Vooral de circa 2.500 jaar oude General Sherman Tree in Sequoia National Park is een grote publiekstrekker. Dit is onze top vijf bezienswaardigheden in Sequoia & Kings Canyon National Park

Giant Forest Museum

De mooiste meren van Rocky Mountain National Park

Door Lisa Huis in 't Veld op vr 6 mei 2016 10:03:00 bijgewerkt op ma 1 jun. 2020 10:00:00

Eerder schreven we al een blog over de hoogtepunten aan de Trail Ridge Road in Rocky Mountain National Park. Tijd om iets te laten zien van het 'andere' Rocky Mountain National Park: de prachtige meren! In het oosten ligt een regio met talloze meren, die bij Amerikanen heel populair is, maar door andere toeristen – vaak wegens tijdnood – wordt overgeslagen. Met deze foto's proberen we daar verandering in te brengen!

Sprague Lake in Rocky Mountain National Park, Colorado
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!