Cruise-rondreizen in Canada en Amerika

De mooiste cruise-rondreizen in Amerika en Canada vind je hier! Dit zijn combinaties van cruises met een auto- of camperrondreis. We hebben verschillende bestemmingen in Amerika of Canada waar deze unieke cruise-combinatie mogelijk is. Het landarrangement per auto of camper is daarnaast helemaal naar wens aan te passen. Het enige waar je rekeninge mee moet houden, is de vertrekdatum van de cruise. De meeste cruises, waaronder die van de Holland America Line, vertrekken niet elke dag.

West-Canada & Alaska-cruise

Wij hebben de twee mooiste Alaska-cruises van de Holland America Line voor je uitgezocht en er een mooi landarrangement bij gemaakt. Een Alaska-cruise betekent een buitengewone reis langs fjorden, gletsjers en ruige kusten. Deze eerste cruise-rondreis is een combinatie van een rondreis door West-Canada gevolgd door een Alaska-cruise. De cruise met het schip van Holland America Line brengt je van Vancouver langs de kust van British Columbia en Alaska naar Anchorage. Dit is een one-way: in korte tijd kun je dus heel veel zien.

Western Canada & Alaska-cruise

Drive & Sail: een rondreis door West-Canada gecombineerd met een cruise door Alaska! Op deze avontuurlijke trip reis je per auto door West-Canada, van Calgary via de Rocky Mountains naar de ruige kust van de Grote Oceaan. Je reist over de schilderachtige Icefields Parkway van Banff naar Lake Louise en Jasper. Na een bezoek aan Whistler brengt de veerboot je naar Vancouver Island. Na een bezoek aan Pacific Rim National Park, Victoria en Vancouver zit je rondreis per auto erop en maak je een cruise naar Alaska. Je scheept in op het cruiseschip van de Holland America Line voor een spectaculaire cruise door de Inside Passage en langs de hoogtepunten van Alaska.

Deze reis is standaard 24 dagen lang. De route voor (of na!) de cruise kan naar wens worden aangepast. Geef je wensen aan in het offerteformulier.

Vancouver SkylineRocky Mountains bij BanffCruise Glacier BayAlaska Cruise van Holland America Line

Noordwest-USA & Alaska-cruise

Deze tweede cruiserondreis is echt een mooie combi voor natuurliefhebbers. Eerst maak je de Alaska-cruise, gevolgd door een rondreis door Noordwest-Amerika. Alaska leent zich uitstekend voor een cruise. Sommige bestemmingen kun je zelfs alleen maar per cruiseschip bezoeken! Onderweg ga je verschillende keren van boord om bijvoorbeeld mooie excursies te maken. Deze cruise is met de Holland America Line.

Northwest USA & Alaska-cruise

Sail & Drive: met deze unieke rondreis maak je een combinatie van een spectaculaire cruise langs de ruige kust van Alaska en een autotrip door Noordwest-Amerika. Na een nacht in Seattle, scheep je in op het cruiseschip van de Holland America Line voor een bijzondere cruise door schitterende baaien en langs de beroemde gletsjers van Alaska. Na deze indrukwekkende achtdaagse tocht ga je een roadtrip maken vanaf Seattle, via Mount Rainier langs diverse hoogtepunten van de staten Washington en Oregon.

Deze reis is standaard 25 dagen lang. De route voor (of na!) de cruise kan naar wens worden aangepast. Geef je wensen aan in het offerteformulier.

YellowstoneSeattle Mount RainierCruise Glacier BayAlaska Cruise van Holland America Line

Oost-Canada & New England-cruise

Oost-Canada en New England lenen zich uitstekend voor een cruiserondreis. In West-Canada maak je een autoreis langs Toronto en de Niagara Falls. In Montréal ga je aan boord van het cruiseschip van de Holland America Line voor een cruise via onder andere Acadia National Park naar Boston. Als afsluiter brengt de trein je van Boston naar New York! Een hele afwisselende reis dus: qua steden, natuur én reiswijze.

Oost-Canada & New England-cruise Autoreis van Toronto naar New York van 22 dagen
Oost-Canada & New England-cruise

Drive & Sail: een unieke combinatie van een autorondreis en een cruise! Je begint in Toronto, haalt je huurauto op en ziet de machtige Niagara Falls met je eigen ogen. Via de Thousand Islands en prachtige hoofdstad Ottawa ga je naar Montréal. Hier ga je aan boord van de Holland America Line voor een cruise door de Canadese en Oost-Amerikaanse wateren. Onderweg bezoek je onder andere Québec City en Acadia National Park. Je gaat van boord in Boston en het laatste deel van je reis is een treinreis naar New York.

Deze reis is standaard 22 dagen lang. De route voor (of na!) de cruise kan naar wens worden aangepast. Geef je wensen aan in het offerteformulier.

New YorkTeinreisNew England Cruise van Holland America LineNiagara Falls

Florida & de Bahama's

Maak een cruise naar de Bahama's vanuit Florida! In deze Florida-cruisecombi maak je eerst een rondreis door Florida en cruise naar de Bahama's. Het landarrangement van de cruiserondreis is naar wens aan te passen. De cruise met Royal Caribbean brengt je naar Cococay en Nassau.

Florida & Bahama's-cruise Autoreis van Orlando naar Miami van 17 dagen
Florida & Bahama's-cruise

Deze tropische reis heeft alles in zich! Je begint in Orlando met een afwisselende roadtrip door de staat Florida. Bezoek het geliefde attractiepark Disney World@, geniet van de mooiste stranden in Clearwater Beach en maak een mooie fietstocht op het schitterende Sanibel Island vlak bij Fort Myers. Via de alligators van het Everglades National Park beland je in Key Largo om met het finalestuk te eindigen: een Caribische cruise! Tijdens deze vierdaagse cruise naar de Bahama's bezoek je de eilanden Cococay en Nassau.

Deze reis is standaard 17 dagen lang. De route voor (of na!) de cruise kan naar wens worden aangepast. Geef je wensen aan in het offerteformulier.

Royal Caribbean CruisesRoyal Caribbean CruisesBush Gardens OrlandoSanible Island Florida

Onbezorgd op reis: Tioga Tours regelt het

We kunnen je reis van A tot Z regelen. Vliegtickets, autohuur, camperhuur, treintickets, hotels waar nodig. In West-Canada kunnen we zelfs de campings voor je boeken. Open de reis die jou leuk lijkt en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Cruiseship Bahama's

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan