Ervaringen & tips van reizigers

Om jouw reis naar Amerika of Canada zo goed mogelijk voor te bereiden, hebben we praktische en toeristische informatie verzameld. Je leest het antwoord op veelgestelde vragen en vindt reviews van reizigers over hotels en campings. Ook hebben reizigers reistips achtergelaten, over bijvoorbeeld restaurants, mooie wandelingen en leuke stops voor onderweg. Kies hieronder het thema waarover je meer informatie wilt.

Reistips

Wat is een leuke stop voor onderweg en welke wandeling mag je niet overslaan? Doe je voordeel met de tips die andere reizigers voor je hebben achtergelaten.

Reistips en reviews

Reviews

Tijdens je camperreis slaap je het liefst op een mooie camping dicht bij een bezienswaardigheid. Om je te helpen de juiste campings te kiezen, hebben duizenden reizigers hun campings beoordeeld.

Reisverslagen

Als je een reis bij ons boekt, kun je het thuisfront op de hoogte houden via een reisverslag (blog). Ga je nog op reis, dan kun je inspiratie halen uit de reizen van anderen. De blogs zijn ingedeeld naar regio.

Vraag en antwoord

Vraag & antwoord

Heb je een praktische vraag? Grote kans dat je het antwoord hier vindt. De veelgestelde vragen zijn onderverdeeld in categorieën, zodat je snel het antwoord op je vraag vindt. Staat jouw vraag er niet bij? Dan kun je ons altijd bellen of mailen.

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan