28 Mei - A lazy day

Door Klaas & Nanda Knobbe - 30-05-2022 02:39

Om half 9 ontbijt en zitten we met zijn negenen buiten om de tafel. Ietje heeft zelf monkey bread (suikerbrood) gebakken en het smaakt heerlijk. Na het zoet nog wat fruit en dan kunnen we er weer tegen aan. Ietje heeft de kleinkinderen beloofd dat ze na het ontbijt hide en seek gaan doen en ook wij zijn ook de klos maar dat is niet erg. De kids genieten er enorm van. Rond koffietijd komt Lieuwe met zijn zoon op de motor en niet veel later komen Tjibbe en Edie. Voor ons is het pittig omdat alles in het Engels gaat maar op zich is dat wel goed. Kunnen we alvast even oefenen als we later met de camper op stap gaan.

Dit wordt een rustige dag, de familie kan elkaar na een aantal maanden weer zien en lekker bijpraten. De drie broers wonen ver uit elkaar en treffen elkaar slechts 1 of 2 keer per jaar. Het gaat over van alles en nog wat. De kinderen vermaken zich ook uitstekend en voor ons is het even relax time. Temperatuur is in de ochtend heerlijk, ’s middags vinden wij het al warm. Gelukkig waait het wat, maar de familie zegt dat dit slechts een voorproefje is van de échte zomer. Daarom hebben ze ook een zwembad maar de trampoline is ook leuk.

Een dag met veel gesprekken, herinneringen en lekker eten. Ietje bakt en kookt alles zelf en alles is heerlijk. In de avond doen we met z’n allen blikspuit (kick the can). De kleinkinderen kunnen het prima vinden en vragen of ze met z’n allen op een kamer mogen slapen. Dat mag en het is feest! Het wordt hier vroeg en snel donker. Om 9 uur is de zon echt helemaal weg en hoor je de krekels. Tot in de late uurtjes zitten we buiten en genieten van bier, wine coolers en whisky. Als we eindelijk gaan slapen zijn alle bedden in het grote huis van Johannes en Ietje bezet. Zelfs in hun kantoor staan extra bedden.  De kinderen zijn uitgeteld en wij ook.

K&N

Reacties

Teatske 30-05-2022 10:11 {{button-62102}}

Hotel Ietje dus! Geweldig, wat leuk voor alle (klein)kids!

Henk Schippers 30-05-2022 21:23 {{button-62126}}

Nò as dit nèt fakânsje hâlde is dan wit ik it net mear...
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan