27 Mei - Even rustig aan.

Door Klaas & Nanda Knobbe - 29-05-2022 01:40

Heerlijk geslapen en nu eerst douchen. Aankleden en dan naar beneden. Ietje maakt een heerlijk American breakfast met gebakken spek, eieren, broodjes en een soort platte worstjes. Het is heerlijk maar dat moeten we niet elke dag hebben. Dan moeten we vast bij betalen als we met het vliegtuig willen. Dan nog heerlijk fruit, bramen, kersen, aardbeien en druiven. Het is hier net luilekkerland.

Lekker even nazitten en bijpraten. Even later is het koffietijd en genieten we buiten van een lekker bakje koffie. De temperatuur is heerlijk maar het zal in de middag wel warmer worden zodat je in de schaduw moet blijven. Dan even de mail checken en aan ons blog werken en dan is het al weer middag. We eten weer wat en maken ons klaar om voor die middag op stap te gaan naar Tyler.

Het is heerlijk niet zelf te hoeven rijden, zodat je alle tijd hebt om rond te kijken. In Tyler zoeken we een kleindochter van Johannes en Ietje op. Ze werkt een tuincentrum voor een hovenier. Als we komen is Anneke de planten aan het water geven. Het ziet er allemaal heel verzorgd uit. Bloemen en planten zijn duur in Amerika. Anneke leidt ons rond en laat ons van alles zien.

Na een tijdje gaan we naar Tjibbe en Edie, zoon en schoondochter van Johannes en Ietje, in Brownsboro. Na een uurtje rijden zijn we er en zien we hun mooie huis waar ze nog niet zo lang wonen. Nou het is een plaatje. Het is leuk elkaar na 4 jaar weer eens te zien. We bekijken het huis en de tuin, bakje koffie en dan is het weer tijd om terug te gaan omdat Jelle, jongste zoon, met de vrouw en kinderen komt. Onderweg nog even een soft ijsje bij  Mc Donald.

We zijn nog maar net thuis of Jelle komt eraan. Zij komen uit Houston en ze hebben er wat voor over want ze moeten meer dan 4 uur rijden. De 3 kids zijn blij dat ze er zijn en gaan gelijk in het zwembad en hebben veel plezier. In de tussentijd kunnen wij mooi even bijpraten. Omdat het zulk mooi weer is kunnen we buiten brood eten. Om 9 uur gaan de kinderen op bed en zitten wij in de kamer herinneringen op te halen. Dan is het bedtijd, morgen weer een nieuwe dag.

K&N

Reacties

Dora 29-05-2022 06:48 {{button-62057}}

Leuk om zo deze geweldige reis zo mee te beleven !
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan