Lancaster – Freehold (New York)

Door Jan en Gea - 10-04-2022 19:28

Dag 29 - zondag 3 april

Aftellen

Vanmorgen redelijk uitgeslapen. Tegen half tien vertrokken bij de Old Mill Stream in Lancaster. Toch wel een redelijke camping. Goed sanitair. Via de highway en de Interstate richting New Jersey, een camping in de buurt van het inleverpunt morgen.

We hadden daarvoor de Pine Cone Resort uitgekozen. Kom je daar, office gesloten. Gebeld, alleen maar de vraag of ik ook de vuil water tank vol had. Nou half vol dus. Jammer dan we hebben geen sewer en het dumpstation werkt ook niet. Ga maar naar de buren.

Nog nooit zo iets meegemaakt. Was dus eigenlijk een resort waar de mensen continue verblijven en liever geen dag gasten meer hebben. Zet dat dan op de website !!!

Toen dus verder naar de Turkey Swamp campground, wederom op een state park. Nog 30 dollar goedkoper ook, en aller vriendelijkst ontvangen.  De man was blij dat hij wat te doen. Staat lang niet vol maar midden in de bossen, goed voor elkaar. Tussendoor nog even getankt en ook de propaan tank gevuld. Terug op de camping De Alder Trail gelopen rond het meertje, een wandeling van ca 4 km. Net op tijd binnen voor de donderbui.

We hebben in totaal voor rond de $  1500,- getankt en 3550 mijl gereden. Bij nader inzien hebben we 3 jaar geleden bij wegbrengspecial naar Las Vegas  nog meer km gereden in 3 weken. Voelt toch wat anders. Wel is de prijs van toen voor de benzine aanzienlijk gestegen. Ook de camping prijzen lijken fors hoger.  Zullen we thuis nog eens bekijken.

Vanavond de koffers gepakt. Alles past er zon beetje in, de kokosnoot van Gea laten we toch maar hier. Bang dat we daarmee bij de douane moeilijkheden krijgen.

Gereden afstand:                           126 mijl/363 km

Overnachting:                                 Turkey Swamp SP – Freehold

Weer:                                                Wisselend bewolkt met buien en onweer

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan