Lake Greensboro – Thomasville

Door Jan en Gea - 10-04-2022 17:22

Dag 6 , donderdag 10 maart

Highway, Interstate en Handige Harrie

Soms weet ik ‘s avonds al niet meer waar we vanmorgen zijn vertrokken. Nu komt het weer naar boven, de KOA camping met de kaartende oude dames in de kantine aan een meertje. Mooie KOA , maar wel aardig aan de prijs. Gea bekeek vanmorgen nog eens het weer en wilde toen alsnog richting Tallahassee. De weergoden lijken ons toch minder slecht gezind. Ik ga  wel mee, zeg maar waar ik langs moet sturen.

Mooie wegen vandaag. Eerst een highway toen een Interstate en dan weer een highway. Op de cruise control zakken we zo langzaam af naar het zuiden.

We staan nu op een RV park in Thomasville, iets ten noorden van  Tallahassee.

Onderweg vandaag een schroevendraaier setje gekocht met een vierkant bitje om de houten plaat onder het bed los te draaien. Eerst alleen de bitjes, pasten natuurlijk niet in mijn tangetje en toen maar een heel setje. Vanmiddag de matras eraf gehaald. Blijkt er onder het hoofdkussen een luikje te zitten dat je gewoon open kunt doen en waar de tank en pomp onder zitten. Weer die handige Harrie dus.

Maar goed, de lekkage komt kennelijk toch bij het overlopen van de tank. En meer druk op de wastafelkraan lukt echt niet. Daar is wel mee te leven.

Voor de eerste keer buiten de RV een biertje gedronken. Lekker weertje.

Voor morgen en overmorgen op St George Island een plek op een statepark besproken aan het strand. Daar blijven we dus mooi een paar dagen.

Gereden afstand:            217 mijl/349 km

Overnachting:                  Eastern Pines RV Resort – Thomasville

Weer:                               20 C half bewolkt

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan