St. Lucie

Door Jan en Gea - 10-04-2022 17:50

Dag 13 - donderdag 17 maart

Middagje strand

Een lekker relaxed 2e daggie op deze camping. Vanmorgen lekker gelummeld en geërgerd dat de gemeente nog geen bericht deed omtrent de verkiezingen. Ook wel fijn dat we oorspronkelijke planning hebben losgelaten en het reistempo iets teruggeschroefd hebben. En fijn dat we voor deze reis geen campground vooraf hadden geboekt. Geeft wel meer gezoek, maar ook een zekere vrijheid. Tot op heden is het altijd nog gelukt een mooi plekje te bemachtigen.

Iets na de middag in de auto gestapt eerst naar de Walmart. Sandalen, deurmatje en wat boodschappen.

Bij terugkomst uit de Walmart bericht van de gemeente, 195 stemmen en dus ruim boven de kwart kiesdeler betekende dat ik van de 28e plek ben geklommen naar de 8e plek. Dus verkozen als lid van de gemeenteraad. Blij mee.

Vanaf de Walmart verder naar het zuiden en daar toen richting het strand. Hele lange kustweg, omgeven met allerlei flats met zo het leek appartementen. Allemaal veelal resorts.

Gea had een mooie plek gevonden voor een strandbezoek iets voorbij een bepaalde Creek. Mooie parkeerplaats met nog net een plekkie voor een camper. Lopen we naar het strand, zitten we midden op het naaktstrand. En bedenk daarbij dat de complete grijze golf van Amerika hier bivakkeert en je kunt het je  voorstellen. Geheel onder de tattoos en getooid met een ring die absoluut niet om de vingers werd gedragen. Nou ja zeg maar gerust een lullig gezicht.

Eind naar links gesjouwd en toen aan de waterkant gaan zitten op de stoeltjes. Paraderen, ze, voornamelijk man, voor je langs. Veel berichtjes gelezen omtrent de verkiezingen en na een uurtje weer naar de camping gegaan..

Onze groene  leguaan was er weer vandaag, Onze buurvrouw rijdt in een 4x4 met caravan en is 83, en het was vandaag heerlijk weer.

Gereden afstand:                             43 mijl/70km

Overnachting:                                  Camping Savannas Recreation Area – St. Lucie

Weer:                                                 Volop zon met veel wind van zee

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan