Cincinnati – Great Smokey Mountains NP

Door Jan en Gea - 10-04-2022 17:11

Dag 4 - dinsdag 8 maart

Cades Cove

Vanmorgen vroeg op weg van de KOA Lebanon naar het zuiden. Gekozen voor de snelste weg via de Interstate 75. Dat is wel vrij monotoon, maar het schiet wel op.

Onderweg nog gebeld met de Road Bear helpdesk. Onze verwarming wordt niet warm. Hij blaast als een gek, maar koude lucht! We moesten een aantal trucs proberen, maar het eind advies was, koop bij de Walmart maar een elektrisch kacheltje en bewaar de bon, dan ben je gered. Na een aantal mijlen getankt, bijna driekwart leeg. Voor 160 dollar afgetikt. Ook hier zijn  de benzineprijzen wel erg hoog geworden.

Onderweg bij de Walmart een kacheltje gescoord en wat kledinghaakjes om in de doucheruimte te plakken. Ook de eerste Subway broodjes gegeten.

Daarna doorgereden naar de Cades Cove in Great Smokey Mountains NP.  Voor het inchecken eerst de Cades Cove loop gereden. Een 11 mijl lang eenrichting rondje door het dal. Op een paar uitkijkpunten uitgestapt en foto’s gemaakt. Het begon al mooi te schemeren. Een aantal herten en een aparte vogel gespot. Leek wel een soort kalkoen. Helaas, geen beren op de weg.

Nu staan we op de campground. Die hadden we al gereserveerd. Een plekje midden in de natuur. Geen enkel bereik hiero en ook geen stroom voor ons straal kacheltje. Het kan verkeren.

 

Gereden afstand:            339 mijl/545 km

Overnachting:                  Cades Cove Campground – Great Smokey Mountains NP

Weer:                                  Koud maar droog

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan