Lake Osprey – St. Lucie

Door Jan en Gea - 10-04-2022 17:44

Dag 12 - woensdag 16 maart 2022

Van de golf van Mexico naar de Atlantische Oceaan

Oscar Scherer was weer een mooi Florida statepark. Tegen 8.45 u vertrokken richting de oost kust van Florida. Dwars over getrokken via de highway 72 en de 70.

Bunders woeste grond, bunders woeste grond met koeien, bunders sinaasappelen, een State Correctional Institute waar ze nog personeel vroegen en slechts drie benzine pompen. Verder 1 fiets , een palmolie kweker en verder niets. Geen enkele parkeerplaats, dat viel wel op. Dus geen mogelijkheid om even te stoppen en de sinaasappelbomen te fotograferen helaas. Cruise control op 55, je rijdt vooraan in de file en gaan met die banaan.

Nu in port St Lucie op camping Savannas Recreation Area. Een gemeentelijk park. 2 dagen voor 57 dollar, valt het ook eens mee! Leguanen achter de camper, kraanvogels, kleine alligators, redelijk grote schildpadden, etc. Dus van alles te zien hier. Wat er ‘s avonds allemaal aan geluiden hier achter de camper uit het riet komt geen idee. Een lawaai van jewelste.

Vanmiddag plekjes gevonden voor het weekend in Jetty Park bij Cape Canaveral en in de buurt van St. Augustine. De laatste weer op een statepark. Kwam net beschikbaar en direct geboekt. Mooi gelukt.

Vanmiddag een wandelingetje gemaakt rond de camping en verder een heerlijke middag relaxen.

Gereden afstand:            150 mijl/240 km

Overnachting:                  Savannas Recreation Area – St. Lucie

Weer:                                 Zonnig en een lekkere temperatuur

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan