Homosassa – Clearwater Beach

Door Jan en Gea - 10-04-2022 17:38

Dag 10 - maandag 14 maart

Grijze golf en drukke stranden

Lekker tot 9 uur in bed gelegen op de Chassahowitzka River Campground  in Homosassa. Dat was eigenlijk wat te laat. Gisteravond beetje in de mineur. Veel rijden en niet zo veel zien. Dus vanmorgen gelijk achter de pc en kon ik via Floridaparks.org  een paar plekken scoren voor de komende dagen. Via de RVparky app is er in de buurt haast niets boekbaars te vinden. Alles volgeboekt tot april door de grijze USA golf die hier overwintert.  Eerst maar eens de boel oppakken. Nog even bij de steiger gekeken. Geen Manatee meer te zien. Geluk gehad dus gisteren.

Verder zuidwaarts daarna richting Clearwater Beach, onderweg eerst bij de Walmart een paar dingetjes aangevuld. De 2e pomp daarna pakte mijn Rabo pas dus daar getankt. De gallons en dollars vliegen je om de oren. Hartstikke drukke weg de 19 South. Allemaal door de industriële gebieden leek het wel. Op het laatst de oude 19 genomen, maar dat schoot ook niet zo op.

Jeetje mina wat druk in Clearwater. Je kon op het strand over de koppen lopen. Parkeren met een camper is al helemaal lastig. In een soort buitenwijk aan de stoeprand geparkeerd. Wel een stukkie sjouwen, maar zo kon het tenminste.

Een eind langs het strand gewandeld. Op pier 60 rondgekeken. Ook hier weer veel pelikanen, aardig tam. IJsje bij de pier gekocht. 2 softijs hoorntjes, 17 dollar.

Tenslotte vertrokken naar Little Manatee SP een stukje ten zuiden van Clearwater, waar we nu op een keurige nette plek staan met prima sanitaire voorzieningen, inclusief douches.

Gereden afstand:            121 mijl/195 km

Overnachting:                  Little Manatee River SP Campground – Wimauma

Weer:                                 Warm en zonnig

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan