Voorbereiding en vertrek

Door Jan en Gea - 10-04-2022 17:01

Dag 1 - zaterdag 5 maart

Op naar Amsterdam

‘s Morgens vroeg al een Covid test doen via Toegangsbewijs.nu. Na een half uurtje de negatieve testuitslag in de mail. Dus verder met de boel inpakken en wegen van de koffers.

Tegen 10 uur naar Ommen , verjaardag van Ellen, en daarna naar Rik en Judith om een broodje te eten en afscheid te nemen van Fedde en Lauren.

’s Middags naar Zwolle, Be Quick 28-Den Ham (2-0) en toen door naar het van der Valk hotel Schiphol. Daar lekker gegeten en redelijk op tijd plat.

Overnachting:   Van Der Vlak Schiphol – Hoofddorp

Weer:                  Koud, maar zonnig

 

Dag 2 - zondag 6 maart

Amsterdam - Chicago

Zondags vroeg uit de veren en met de shuttle naar Schiphol. Onze auto geparkeerd bij van der Valk. Snel ingecheckt en door de douane. Daarna wachten op het boarden. Iets na 11 uur de lucht in met een Boeiing Dreamliner, die niet helemaal vol zat. Niet veel vaker meegemaakt. We hadden met z’n tweeën drie stoelen en de rij voor ons was ook nog helemaal vrij. Goede vlucht, snel weer door de douane en na een half uurtje wachten met de shuttle bus naar het Wyndham hotel. Dat liep allemaal erg gesmeerd dit keer. In het hotel  zat ook de “incheck dame” van Road Bear dus direct het papierwerk afgerond. Een stukje in de kou gewandeld en daarna lekker gegeten bij het naburige Bighorn Steakhouse en tegen 20.00 uur USA tijd naar bed.

Overnachting:   Wyndham Hotel Chicago

Weer:                  Koud met af en toe een zonnetje

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan