Charleston – Cedar Point

Door Jan en Gea - 10-04-2022 18:48

Dag 20 - donderdag 24 maart

Regen, regen en regen

Vannacht donderde en bliksemde het regelmatig. Vanmorgen vroeg nog lichte regen, daarna de hele dag zeiknat. We hadden gereserveerd op Huntington Beach. Dat slechts 80 km verderop, maar we besloten er voorbij te rijden en er een rij dag van te maken in de regen. Morgen zijn de verwachtingen een stukje beter. Dus  dik 380 km naar het Noorden gereden.  Voorbij Wilmington. Myrtle Beach en Jacksonville langs de kust waar we nu op Cedar Point campground staan. Een gemeentelijk park, keurig, en dat voor 27 dollar. Mag ook wel want de Huntington Beach camping  hadden we ook al betaald.  Hier doe je geld in envelopje  dat gooi je in de daarvoor bestemde bus. Mooi dat het zo nog kan.

Onderweg een hamburger gegeten bij Hardee’s en een keer getankt waar we ook een bak koffie hebben meegenomen.  Dat was het spannendste van vandaag denk ik wel

Grootste deel via highway 17. Voor morgenvroeg de ferry al geboekt van Cedar Island naar Ocracoke Island, een van de eilanden van The Outer Banks. Zeg maar een soort Wadden eilanden voor de kust van North Carolina. Nog maar twee plekkies beschikbaar op deze ferry voor een groter voertuig, dus mooi gelukt.

Ook nog contact met Road Bear. We komen er nu toevallig achter dat we zonder achterlichten rijden. Wel remlicht en knipper, maar gewoon licht??? Geen idee hoe we dat aan doen. Vandaag in de regen wel handig natuurlijk. Foto’s gemaakt en naar de helpdesk gestuurd.

Gereden afstand:                            240 mijl/386 km

Camping:                                         Cedar Point Campground – Cedar Point

Weer:                                                Regen

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan