Virginia Beach

Door Jan en Gea - 10-04-2022 19:06

Dag 24 - maandag 28 maart

Boardwalk en dolfijnen

Vandaag de extra dag in Virginia Beach, omdat de komende nacht in Washington nachtvorst wordt verwacht.  Lekker rustig aan vanmorgen dus. Vandaag eerst naar de Walmart, hopelijk voor de laatste keer deze reis. Achter de Walmart zit het navy vliegveld. Gaan geregeld straaljagers de lucht in.

Daarna de Virginia Beach Boardwalk gelopen. Langs het strand een brede promenade tussen strand en bebouwing. Daarachter een straat met allerlei winkeltjes, o.a. souvenirs en T shirts, daarnaast souvenirs en T shirts, met daarnaast o.a. winkeltjes met weer souvenirs en T shirts. Weinig variatie dus……..

In zee zagen we zowaar dolfijnen zwemmen. Gea zag de vinnen bovenkomen en we hebben er wat op de foto gezet. Een Enorm beeld van Neptunus markeert de boardwalk.

Na de boardwalk nog een subway broodje gescoord. Aardige kerel die nog vroeg waar we vandaan kwamen. Wauw, the Netherlands.  Bij bestudering in de camper van de rekening bleek dat de broodjes iets van $ 12,- waren en dat meneer er $ 2,52 tip bij op had gezet. Die 12 dollar had ik wel gezien, maar ik dacht dat er taxes bij zouden komen. Mooie muiter. Al de 2e keer deze trip. Ook al bij een tolhuisje, waar de man zei dat het 10 dollar was, en we van een briefje van 20, er 5 terug kregen. Maar ja dan rijdt je al weer op de highway.

Vanmorgen vroeg, Gea een eind gewandeld langs het strand. Jan vanmiddag hard gelopen, nou ja hard, zeg maar gelopen in de ijzig koude wind. De lange bokse is dan ook weer aan, tis niet anders. Wel mooie foto’s met strak blauwe luchten, maar snijdende wind. Wordt de komende dagen iets beter, maar het is Florida al lang niet meer.

Vanmiddag nog een vuurtje gefikt in de fire pit op deze plek. Er was door de vorige huurder hout achter gelaten. We zijn hier een paar plekken opgeschoven, op de 2e dag hier.

Gea heeft wel een wilde bos haar zachtjes aan. Gedoucht in de camper voor de eerste keer. We laten vannacht de warm water voorziening en de straalkachel mooi branden.

Gereden afstand:                              21 mijl/33 km

Camping:                                            First Landing State Park – Virginia Beach

Weer:                                                   Zonnig maar koud

 

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan