Virginia Beach – Washington

Door Jan en Gea - 10-04-2022 19:09

Dag 25 - dinsdag 29 maart

I don’t like to drive the 95

Vandaag van Virginia Beach naar Washington. Ruim 350 km over de interstate 95.  I don nt like to drive on the 95 zei een dame die we spraken onderweg. Kunnen we ons wel iets bij voorstellen. Druk, redelijk veel wegwerkzaamheden en door een druk gebied met veel afslagen.

Uiteindelijk zonder kleerscheuren in Washington aangekomen op de Cherry Hill campground. Misschien wel een dure maar voor deze bestemming een hele goede camping.  Mooier dan de KOA’s die we hadden. En 10 % discount met ons ANWB lidmaatschap. Kijk je daarbij ook nog wat ze extra bieden; prima sanitair, gas op de plek, bus vertrekt vanaf de camping, prima shop en café, dan is dit hier dik voor elkaar.

‘s Middags een wandeling rond de camping en de boel voor morgen uitzoeken qua bus en tram route  etc.  Kaartjes zijn aan de receptie te koop! Met senior korting.

‘s Avonds een stuk Nederlands elftal tegen Duitsland gekeken.

In de camper het water afgesloten en eruit laten lopen omdat we vannacht  toch 3 graden vorst zullen krijgen. Blijkt nu dat de stickers op de buitenkant bij de city connection en de flush black water tank verkeerd om zitten. Wil ik de city aansluiten, buldert het water de afvaltank in. Weer een puntje voor Road Bear.

Gereden afstand:                           223 mijl/358 km

Camping:                                         Cherry Hill Camping – Washington

Weer:                                                Bewolkt en koud

 

                                                              

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan