Dag 13: di 18 juli 2017 (North Conway in White Mountains)

Door Hein Terweduwe - 19-07-2017 04:25

Geweldig goed ontbijt in ons hotelletje dit keer. Onze gastheren voorzien vers fruit, toast, lekker gebakje met appel en allerlei mogelijke yoghurts en cerials. Al van het beste dat we mochten meemaken hier. Ondanks de wat krappe kamer maakt dit samen met de ruime gemeenschappelijke ruimte de gevraagde prijs meer dan goed. Bovendien kregen we vanmorgen allerlei tips mee over de mogelijke uitstapjes hier. 

Vandaag werd zoals gepland een autorit door de White Mountains gedaan waarbij de koppeling Kancamgus Highway (56 km, route 112) en White Mountains Trail (98 km, vooral route 302) via de website myscenicdrives.com bijna mijl per mijl vertelt wat er te zien is aan watervalletjes, uitzichtpunten, overdekte bruggen en historische woningen. Te veel om hier op te noemen en we hebben ze zeker ook niet allemaal gedaan. Om eerlijk te zijn hebben we in ons leven al wel wat imposantere vergezichten en watervallen bekeken, dus echt overweldigd waren we hier niet maar het blijft natuurlijk altijd wel leuk om die natuurlijke rijkdommen te verkennen. Alles is ook hier weer opperbest geregeld met goed aangegeven parkeerplaatsen en tientallen mogelijke hikes waarvan we er vandaag wel geen gedaan hebben. Jammer genoeg misschien ook daardoor geen dieren tegengekomen vandaag, terwijl er hier toch wel beren, herten en allerlei andere beesten zouden moeten zitten.

Tijdens onze tussenstop in het stadje Lincoln waar we bij een Grieks restaurant onze lunch hadden, beslisten we ook wat sneller door het tweede stuk te gaan zodat we nog tijdig terug thuis zouden geraken om nog een plons te kunnen nemen in Diana's Baths, een natuurlijk gevormd waterbekken of zo. Maar toen we daar aankwamen bleek die parking zo vol te staan en waren we eigenlijk ook al wel een beetje murw van de tijd in de auto dat we maar gewoon naar ons hotel gingen. Annick is dan nog even in het stadje gaan rondwandelen terwijl Luca en ikzelf een namiddagdutje deden. 

Daardoor was het 's avond te laat om nog ergens te gaan dineren. Vanavond dus maar eens op de kin geklopt en wat chips binnengewerkt. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan