New York we komen eraan.

Door Margien/Leo, Paula/Johan en Lynde/Veere - 22-08-2022 15:47

Na jou, we komen eraan?

In het hotel snel even wat ontbijt naar binnen gewerkt en met de shuttle naar het vliegveld. De koffers ingecheckt en rap door de security. Even lekker mensen kijken en op tijd boarden. Tjonge jonge wat gaat dat mooi snel en soepeltjes allemaal zeg. 
In het vliegtuig blijken we de nieuwste tv schermen te hebben met allerlei mogelijkheden, tig films, spelletjes, info etc. etc. etc.

Dan komt de captain ook nog aan het woord, er zijn wat problemen met de grote aantallen vliegtuigen en te weinig personeel, zwaar weer onderweg. Dus even geduld, we vertrekken zo snel mogelijk.  Al met al stonden we ruim 1 uur aan de gate. De vlucht was mooi en rustig, op een korte hobbelweg na.  We vlogen wel door het zuiden ipv via Chicago.  De tijd werd redelijk ingehaald, we waren een half uurtje te laat op Newark. Potverdorie geen gate beschikbaar, de ingehaalde tijd weer verloren. Het ophalen van de bagage en het contact met de chauffeur ging goed en in een Sienna ( we pasten er allemaal in) naar het Hotel. Hilton Garden Inn West 37 street. Leo nog vragen is het niet West 35 street. Nee hoor, het is West 37 street volgens de heel aardige chauffeur.

In het hotel kenden ze ons niet.  'Is er nog een Hilton Garden in Manhattan?" . Het antwoord was:"Diversen". En natuurlijk ook eentje op West 35 street 😡

Per pedes de pastores naar West 35 street, hier kenden ze ons gelukkig wel. Kamers naast elkaar op de 13e verdieping met uitzicht op onze buurman, het Empire State Building. 
 

Koffers opgeruimd en naar Times Square, wat een drukte en wat een vuilnis op straat. Ook weer veel daklozen. Gegeten bij een soort KFC en daarna naar de kamers. Iets gedronken en moe maar voldaan onder de wol.  Airco doet het fantastisch. 
Welterusten

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan