Dagje Monterey

Door Margien/Leo, Paula/Johan en Lynde/Veere - 05-08-2022 05:10

Hallo, het is alweer woensdag en we zijn dus bijna een week onderweg.  Vanmorgen mooi vroeg uit de veren en heerlijk rustig ontbeten aan de picknicktafel. Eerst zagen we een vlucht patrijzen vlak bij ons landen en foerageren. Toen kregen we bezoek van een Blue Jai, deze vogels kennen we nog vanuit Earlysville.  Mooie brutale dieren. We voerden hem wat brood, de kleinere stukjes ar hij direct op en de grotere verstopte hij. Nadat hij even was weggeweest kwam hij terugdenkt zocht de grotere stukken, de sukkel kon ze niet vinden. 
Plotseling zag Margien iets bewegen langs de bosjes. Een ree, nee toch het is een vos. Nee, ook dat is niet goed. Te groot, het is een coyote. 
 Na het ontbijt met z'n alle in onze camper en naar Monterey. Bij Fishermanswharf de camper geparkeerd en te voet verder.  Eerst maar eens een pier op.  Lynde en Veere zagen al snel een zeeleeuw, spannend!!!!

Johan en Leo liepen een andere pier op en we zagen eerst een hele dikke zeeleeuw en iets verderop zwom een moeder zeeotter met haar jong. Geeeldig wat is dat mooi zo in de vrije natuur. Het water is ook nog eens glashelder dus van alles te zien. Het barst hier van de zeeleeuwen. 
Na het overweldigende bij de pier te hebben gezien zijn we lopend naar een het historisch centrum van Fishermanswharf gegaan. Super gezellig en heel veel te zien. Zoals al eerder gezegd Amerika is erg duur geworden, onze bedoeling om een walvis excursie te maken hebben we gecanceld. $75 per persoon, iets te duur 

Wel met een ouderwetse bus een rondrit gemaakt. Al met al heel veel gezien en beleefd. 
's Avonds uitgenodigd door Lynde en Veere voor een vuuravond. Bij het kampvuur gezellig zitten borrelen en niet te laat naar bed want we gaan morgen door naar San Luis Obispo.

Tot morgen

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan