Naar indio nabij het Joshuatree National Park

Door Margien/Leo, Paula/Johan en Lynde/Veere - 09-08-2022 17:04

Hallo, we zijn zondag redelijk op tijd vertrokken om eerst even een stop te maken bij de Malibu Pier. Daar zou het redelijk succesvol zijn op dolfijnen te spotten.  Ondanks dat we mooi op tijd waren konden we geen plek voor de campers vinden, dus toen maar door richting Indio. Indio ligt vlak naast het Joshuatree National Park. Dat park willen we maandag gaan bezoeken. 
Onze autoradio en achteruitrijcamera doen het niet meer, daarom een stop ingelast bij een El Monte verhuur bedirijf in LA. Op de website stond dat ze zondag van 09.00 tot 16.00 uur geopend zouden zijn, nu dat was dus mooi niet zo. Closed. Jammer maar het is niet anders dus toen maar koers gezet richting Joshuatree.

We hebben er een mooie en ontspannen rit van gemaakt en weer veel Amerikaanse indrukken op gedaan. Wat is dit toch een groot en extreem land met vooral heel veel slechte (snel)wegen.  Denkend aan de wegen in België dan zijn ze daar nog comfortabel vergeleken bij de rammel en vol met gaten wegen hier in Amerika. 
Na vele mijlen gerammel en gehobbel aangekomen op het RV resort Indian Waters. Hier is nog volop plek, reserveren was hier dus duidelijk overbodig. We kregen twee mega plekken toegewezen en binnen no time hadden we de campers op de plek en konden we op onderzoek uit.  Want, .......er moest natuurlijk gezwommen worden. Ondertussen hebben we natuurlijk allemaal al veel campings gezien maar deze camping is werkelijk fantastisch. Wat een pracht en praal. Twee geweldig lekkere zwembaden, privé badkamers, een prachtige workout ruimte, relax fauteuils en ga zo maar door. En alles natuurlijk brand schoon. 
 

Na een lange zwempartij waar ook Margien aan meedeed zijn we heerlijk gaan eten en wat relaxen bij de campers.  De dames L en V nog even lekker gezwommen en niet zo laat naar bed, want morgen willen naar Lake Havesu maar eerst nog door het Nationaal Park.

Tot morgen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan