Naar L.A., Beverly Hills, Santa Monica, Hollywood en Venice Beach.

Door Margien/Leo, Paula/Johan en Lynde/Veere - 07-08-2022 05:51

Hallo, vanmorgen met grote verwachtingen vertrokken naar Las Vegas en de plaatsen hierboven al genoemd.  Na een voortreffelijke nachtrust waren we allemaal om 10 uur present en gingen te voet naar de busstop. Voordat we er waren zagen we de bus al aankomen en de busstop voorbij rijden. Even heel enthousiast zwaaien en de buschauffeur stopte zo waar iets verderop. Een klein sprintje en we waren in de bus.  Omdat we geen gepast geld hadden mochten we gratis meerijden. Een prachtige rit van ongeveer 40 minuten bracht ons in Santa Monica. Even zoeken en we vonden een Hop on Hop off bus. Het smoesjes van geen gepast geld ging hier niet op, hier spreken ze over serieuze prijzen. Enfin we zijn hier dus dat hebben we er maar voor over.

Met de oordopjes in de oren zitten we met z'n zessen op het bovendek en daar gaat ie dan. Heel veel verhalen over dure kledingmerken, dure sieraden, dure huizen, celebs die hier en daar wonen en hier en daar in restaurants komen. Ja, ja, dat weten we nu wel. 
Los Angeles, Beveryhills, Hollywood het valt allemaal en beetje tegen. Het HOLLYWOOD in grote letters op een heuvel gezien en op de foto gezet, ook niet bijzonder. Veel studio's en grote kantoren van Netflix, Google, Fox etc. gezien, prima maar niet echt boeiend.

Venice Beach en de Pier daarentegen waren wel bijzonder leuk om te bezoeken. Wat een drukte hier en natuurlijk het strand van Baywatch. Pamela Andersen had helaas geen dienst. 
Na wat gedoe en gewandel eindelijk de bus terug naar de camping gevonden. Allemachtig wat was dat een gedoe en geloop zeg. 
Gelukkig lukte de "Geen gepast geld" truc  Margien en Leo weer. Niet echt hoor, ik moest $3,50 betalen en ik stopte een briefje van $5 in de automaat. De chauffeur vond dat niet goed en daarom weer gratis mee.

Moe en ervaringen rijker waren we om 19.30 uur weer op de camping. Nu lekker uitbuiten (uitsmijter gegeten) en relaxen met een biertje en rosétje. 
 

Tot dan 

P.S.

Lynde en Veere maakten ons er nog op attent dat The Walk of Fame wel heel erg mooi was. Vooral omdat de Kermit the Frog de eerste ster was die ze zagen. De handen en voeten van Will Smit zijn heel erg klein. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan