Dagje Lake Isabella

Door Margien/Leo, Paula/Johan en Lynde/Veere - 16-08-2022 17:33

Goedemorgen,

Vandaag toch nog maar een tweede dag op KOA Lake Isabella/Kernriver gebleven. Deze camping heeft wel iets, een beetje Wild West idee. Eigenlijk best wel leuk, het zaakie valt achteraf ook wel mee, ze zijn aan het renoveren. 
De meisjes wilden graag uitslapen en op de camping/in het zwembad blijven. 
 

Margien en Leo op stap naar Lake Isabella en de Kernriver, ondanks de naam van de camping liggen de rivier en het meer op zo'n 11 mijl.  De rit ernaar toe was heel ontspannen en weer :"Wat is het hier mooi zeg". Het plaatsje Kernvillage heeft is romantisch, helaas is op maandag bijna alles dicht. Wel nog even gezellig gewandeld, genoten van de omgeving en de enorme aantallen eekhoorns. De rivier is wat drooggevallen maar je kunt duidelijk zien dat hij in andere jaargetijden heel woest moet zijn. Overal zijn landingsplaatsen voor kayakers. 
Door naar Lake Isabella, het meer droogt op en wordt in de zomer steeds kleiner maar in het najaar stroomt het weer helemaal vol.  In de haven liggen veel plezierboten. We komen onderweg nog een oud kerkhof tegen, hier liggen mensen die eind 1800 zijn overleden. Goed onderhouden maar wel heel stoffig en heet.

Bij het meer eten we een broodje op een hoger gelegen parkeerterrein met een prachtig uitzicht over het, tussen de bergen ingesloten, meer. 
Schitterende uitzichten hier maar wel bloedje heet. 
 

Terug op de camping bleken de Norders twee keer uit het zwembad te zijn geweest. Eenmaal om wat te drinken en eenmaal om een ijsje te eten. Paula heeft nog een roadrunner gespot.
Ook zij hebben enorm genoten. Na het eten en de koffie nog even gezellig geborreld en de krant van morgen alvast gelezen (rare gewaarwording nog steeds).

Morgen naar General Sherman. 

Reacties

John en Bouwina 20-08-2022 18:21 {{button-65784}}

Bizar dat die graven daar dan liggen, in Nederland zouden die allang geruimd zijn.
Lynde en Veere hebben het goed bekeken, een dagje lekker in het zwembad is ook wel eens fijn
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan