Onderweg naar San Francisco

Door Margien/Leo, Paula/Johan en Lynde/Veere - 01-08-2022 17:25

Goedemorgen, hier is het 07.30 uur en in Europa is het al 16.30 uur. Rare gewaarwording. 
Goed, we zijn dus gisterochtend om 11.00 uur uitgechecked uit het Yotel en daarna wachten op de shuttle naar het vliegveld. De chauffeur was mooi op tijd 13.55 uur en in een comfortabele rit naar het vliegveld. Alles dus mooi rustig aangedaan, was ook wel ietsje nodig ivm de inspanningen van gisteren.

Op het vliegveld de benodigde controles doorlopen en daarna maar weer zitten en wachten. De vlucht was op tijd en na bijna 5,30 uur aangekomen in San  Francisco. Met een Uber naar het hotel.  Wel een mooie oplossing, comfortabel, niet duur en super snel.  Johan was iets te lang onderweg volgens hun chauffeur dus de rit ging niet maar wel $5 boete en een nieuwe Uber bestellen.

Na een ritje van een half uur aangekomen in het Handlery hotel in het oude centrum. Het is een oud en gedateerd maar wel goed onderhouden hotel. Margien en ik een ruime kamer een kingsize bed. De fam. Norder heeft een familie suite met 2 eenpersoons bedden en een queenbed. Een soort twijfelaar voor hevig verliefde mensen.

Margien en ik nog even de stad in om wat eten (glutenvrij)in te slaan. Tot grote teleurstelling is de keuze hier nog steeds zeer beperkt. Gelukkig had Margien een vooruitziende blik en hebben we nog wat glutenvrije producten in de koffer.

in tegenstelling tot glutenvrije producten barst het hier van de junks en zwervers. Oh ja, het is hier snel donker zo niet pikke nacht.

Snel naar bed en lekker slapen, tot morgen 😁

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan