Margien is jarig๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐Ÿป

Door Margien/Leo, Paula/Johan en Lynde/Veere - 31-07-2022 13:46

Dit jaar viert Margien haar verjaardag in Washington DC. Op zich is het natuurlijk best leuk om op verschillende plaatsen in de wereld eens je verjaardag te vieren, wel jammer dat dan niet iedereen aanwezig kan zijn. Al mooi op tijd kwamen Paula, Johan, Lynde en Veere naar onze kamer om Margien te feliciteren. Ook had Margien al de nodige felicitatie Whatsappjes ontvangen vanuit Nederland, want daar was ze natuurlijk  al 6 uur eerder 65 jaar..

na het ontbijt zijn we op zoek gegaan naar de Hop on Hop off bus, de halte is rechtvoor het hotel. Helaas halte wordt niet meer gebruikt, lopend naar het Union station en daar bleek de bus ook niet meer te stoppen. Volgens een politieman stopt de bus "for sure" op Capitol Hill. Na enig overleg hebben we besloten om dan eerst naar de Smithsonian Zooological Gardens te gaan. Margien wilde graag naar de panda's. 
'Na een warme en toch best wel lange wandeling op het Metro station in Chinatown aangekomen. Na enige hulp en uitleg met de trein naar Columbia Heights, een stevige wandeling "vals plat" brengt ons in de dierentuin van Washington. Werkelijk prachtig mooi en warm. Heel veel dieren gezien en natuurlijk de panda's. Ze hebben hier een heel mooi ruim speelgebied en lijken het ook echt naar de zin te hebben. Kortom heel veel gezien en genoten. Het verjaardags diner is een uitgebreide late lunch in de dierentuin geworden. Southernstyle bbq, werkelijk hartstikke lekker en veel te veel.

Na wederom weer twee fikse wandelingen, een metro-reis, boodschappen te hebben gedaan, hebben we ons op ligbedden  bij het zwembad op het dakterras, neer gevlijt Heerlijk ๐ŸŒž๐ŸŒž๐ŸŒž

Informatie ingewonnen om de "nighttour" te maken, deze blijkt vanavond niet te gaan, helaas maar het is niet anders.

's Avonds bij de jeugd op de kamer nog wat gedronken en daarna moe maar uiterst voldaan gaan slapen.

Tot morgen

 

 

Reacties

Jeffrey, Leonie en Milou 31-07-2022 16:13 {{button-64865}}

Wat een bijzondere verjaardag (weer)! ๐Ÿ˜˜
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan