Las Vegas en The Strip, plus een rumoerige nacht.

Door Margien/Leo, Paula/Johan en Lynde/Veere - 13-08-2022 05:48

Donderdagavond aangekomen op het Oasis RV Park in Las Vegas. Het is weer een resort met een hele luxe uitstraling. Twee zwembaden ( 1 voor families en 1 voor volwassenen). Bij de tweede zit een hottub en bubbeltjes bad. 
De plaatsen zijn enorm ruim en de wc's/douches zijn weer badkamers. Geweldig relaxen zo na een toch wel lange dag. Het zwembad is tot 23.00 uur open maar vanwege naderend onweer werden we om 20.00 uur verzocht het bad te verlaten, beetje jammer maar wel veilig. Het begon steeds harder te onweren en te regenen. Ieder in z'n eigen camper nog wat gedronken en niet te laat naar bed. Maar wat is dat toch wat een regen en wat een wind, de hele camper staat te schudden. Toch mooi snel in slaap gevallen en lekker doorgeslapen tot de volgende ochtend. 
Margien en Leo vertrokken alvast samen naar de Strip terwijl de anderen nog even wat tijd namen en zij sloten later aan. Dan konden de meiden ook nog de Strip bij donker zien. 
 

The Strip, ja wat moet je daar nu van zeggen. Mooi?, indrukwekkend?, spectaculair?, nep?, over de top?, wij denken van alles wat.  Het is mooi om eens gezien te hebben maar dat is het ook wel. Veel mensen lopen op straat met bekers met cocktails of bier. Veel roken weed, de vrouwen zijn niet overdadig gekleed, sommigen zelfs bijna in de blote ....

Het is wel even wennen aan de anders zo puriteinse Amerikanen. We hebben echt heel veel foto's en filmpjes gemaakt. De fontein bij Belugia is echt geweldig mooi. We horen/lezen jullie commentaar wel 😀.

Toch ook nog mooi even $16,78 gewonnen in het casino.

Om 20.00 uur weer terug bij de camper. We maken regelmatig gebruik van de Über, geweldig gemakkelijk en betaalbaar.

Nog even zwemmen, borrelen en dan naar bed..

 

Tot dan.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan