GRAND CANYON

Door Margien/Leo, Paula/Johan en Lynde/Veere - 12-08-2022 04:45

Margien en ik vroeg uit de veren. De afspraak was dat we om 11 uur zouden vertrekken richting de Canyon maar wij waren vroeg wakker, gewassen en gegeten. Dus om 09.00 uur even bij de Norders aangeklopt en gezegd dat wij alvast gingen. Vonden ze prima en ze zouden later aansluiten. 
Met de shuttlebus naar de Canyon, alles is hartstikke schoon en perfect onderhouden. Bij Mathers Point uitgestapt en via een betonpad en door lage bosje gewandeld. 
 

Plotseling, uit het niets, daar is hij dan de Grand Canyon.  We hebben toch best wel veel gezien maar dit, dit overtreft werkelijk alles. Ook nu is het met geen pen te beschrijven wat hier te zien is. Hoog, breed, diep, veel kleuren, grillig etc. etc.

Ook veel eekhoorns en gieren. Johan zag zelfs een Condor. Iets over elven sloten de Norders aan en zijn we met de shuttlebus naar diverse uitzicht-lekken gegaan. Prachtig, prachtig, prachtig.

Helaas het werd slecht weer, veel lichtflitsen en donder. Het hele park liep leeg dus wij ook richting de campers  

Op de camping aangekomen hebben we een BBQ inelkaar geflanst en het was niet alleen lekker maar ook superrrr gezellig. We kregen praats met mensen uit Uden, die gingen morgen de camper inleveren en vroegen of wij nog wat spullen wilden hebben want anders ze het weggooien oid.

Prima toch, daar kwamen ze aan. Twee wasmandjes, closetpapier, chemische blokjes voor in het toilet, brandhout en glazen. Morgenvroeg brengen we nog een koekenpan en een glas. Toen we van bed kwamen stond er een koekenpan met een glas en een halve fles Glenlivet 12  op tafel  

We sturen foto's door en hopen dat die een beetje een impressie van de Grand Canyon geven  

Morgen door naar Las Vegas.

  

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan