Inleveren campers en door naar Comfort Inn &suites San Francisco

Door Margien/Leo, Paula/Johan en Lynde/Veere - 22-08-2022 15:28

Wat een deceptie tijdens het inleveren van de campers. Natuurlijk hebben we een prachtige tijd in de campers doorgebracht, veel gezien en veel beleefd Maar na een geweldige poetsbeurt de campers brandschoon en schadevrij ingeleverd. De controleurs bij de inlevering waren enorm begaan met de mankementen welke wij waren tegengekomen en noteerden ook alles. Ze waren onder de indruk van al het poetswerk. 
Aan de balie troffen we een heel empathische medewerker die het ook maar niks vond dat er zoveel niet klopte. 
Dan komt de supervisor om de hoek, iemand die niet gelukkig met zichzelf en met de wereld schijnt te zijn, dat laat ze merken ook en probeert anderen ook een hekel aan haar te geven. En......... gelukt, waren een bitch.

Volgens haar hadden wij helemaal niets aan El Monte betaald maar aan ons reisbureau, dus zij had nergens een boodschap aan. Tijdens het wachten op de Über zagen wij nog verschillende inleveraars verschijnen en de één na de ander ging gefrustreerd en eentje woedend de deur uit.  
Met de Über naar het hotel, inchecken en mooi relaxen op de kamers. Margien en Leo nog even een blokje gewandeld en wat eten en drinken gekocht.  Niet te laat naar bed want wekker is op 05.00 uur gezet.

Morgen naar New York. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan