Naar Lake Isabella/Kern river KOA

Door Margien/Leo, Paula/Johan en Lynde/Veere - 15-08-2022 00:44

Hoi,

Gisteravond was het tot laat gezellig bij het 🔥. Het duurde even voordat de rook plaats had gemaakt voor vuur maar toen hij eenmaal brandde was het zeer sfeervol. Vanwege de kou was het niet echt noodzakelijk, de temperatuur zakte niet onder de 30 C.  
De airco maakt overuren en voor het eerst blijft hij ook de gehele nacht aan. Wel erg lawaaiig maar anders is het qua temperatuur niet uit te houden. Niet zeuren, we wilden het toch zelf meemaken. Afgesproken dat we het de volgende morgen rustig aan zouden doen niet iets voor 11 uur zouden vertrekken. 
 

Leo was natuurlijk alweer op tijd wakker en om de tijd te doden een wandeling gemaakt door de woestijn. Het was nog ietsje bewolkt en een aangename temperatuur. Wel een ervaring om zo tussen woestijn bosjes en over heel grof en warm  zand te lopen. Goed uitkijken naar wild zoals coyotes en enorm oppassen voor slangen. Met name ratelslangen schijnen veel in deze woestijnen voor te komen. De eersten helaas niet gezien en de tweede gelukkig niet tegengekomen. De zon brak door en de temperatuur steeg als een malle, niet leuk meer in de woestijn en met gezwinde maar toch aangepaste spoed richting camper en schaduw. Nog even afkoelen in de camper en toen buiten lezen en wachten tot de rest uit de veren komt. 
 

Na een lekker ontbijtje en het opbreken vertrokken we Iers voor elf uur richting Lake Isabella. Weer nagenoeg de gehele reis (270 km) door de woestijn. Ondanks alles wordt dat toch enigszins saai. Gaandeweg veranderd de natuur toch en komen we in bergachtig gebied. We zien weer veel Joshuatrees en cactussen. Tot grote blijdschap van de meiden waren we al om 13.45 uur op de camping. 
Allemachtig wat een zaakie en direct besloten om hier niet twee nachten te blijven. Maar na enige tijd blijkt deze plek toch haar eigen charme te hebben en het zwembadje is heerlijk. We hebben mooie plekken in de schaduw en de camping krijgt een beetje de uitstraling van een oud Wild West stadje en we besluiten om toch twee nachten te blijven. Het is hier best wel erg relaxed😎.

Na het zwemmen met z'n allen heerlijk in de schaduw, ieder met z'n eigen dingen bezig. 
Het lijkt wel VAKANTIE.

Tot dan 👋👋

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan