Onderweg naar Barstow C.A.

Door Margien/Leo, Paula/Johan en Lynde/Veere - 14-08-2022 02:43

We verlaten sin city Las Vegas weer en gaan nu richting het westen. We zijn onderweg naar de reuzenbomen en het nationaal park Yosemite. 
Vanmorgen mooi rustig aan gedaan en rond 10.00 uur vertrokken. Het was een betrekkelijk korte rit door een snikhete Mohave woestijn.  
Eerst een Walmart opgezocht in Barstow en daar de nodige inkopen gedaan. Je blijft je toch verbazen over het assortiment en de grote van de verpakkingen. 
Na de inkopen weer in de campers en op weg naar Caligo  Ghost Town. Dit is een verlaten mijn stadje uit de eind jaren 1880. De laatste inwoner is begin 1900 vertrokken. De panden zijn nog redelijk in authentieke staat en zijn goed gerenoveerd. Wel een beetje vergane glorie maar we kregen toch een goed beeld over hoe men toen leefde.

Foto's van Buffalo Bill, Wild Bill Hickock en Chief Joe waren er in overvloed. Het is hier erg warm dus de energie loopt snel weg en dus richting de camping. 
KOA Holiday in de Mohave woestijn, geniet van de ruimte van de woestijn en relax. We hebben gratis een uniek uitzicht op de snelweg en de radio hoeft niet zacht want de buren horen alleen de snelweg. Het zwembad is goed maar de rest is een beetje een zaakie ☺️.

Wel weer een eigen fire-place dus vanavond weer vuuravond.  Nog een weekje in de campers en dan moeten we ze al weer inleveren.

Tot dan.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan