Onderweg naar de Grand Canyon.

Door Margien/Leo, Paula/Johan en Lynde/Veere - 12-08-2022 04:28

Hallo, het is alweer donderdag, 11 augustus.Vanwege slechte of helemaal geen WiFi nu pas ons verslag van dinsdag. 
Hierover kunnen we best wel kort zijn. De rit was erg lang en warm. In Kingman zijn we de snelweg afgegaan om zodoende een stuk op de Historic Route 66 te kunnen rijden. In Kingman zelf is veel authentiek te zien en een prachtige ouderwetse stoomlocomotief.  
 

We waren van plan tot Flagstaff de Route 66 te volgen maar dat kost enorm veel tijd, dus na enige tijd de snelweg weer op. In Flagstaff even gestopt en naar het Visitorscenter gegaan. Omdat het hier regende niet lang in het stadje gebleven. 

De route vervolgt via de snelweg en door de woestijn. Een bijna kaarsrechte route weg. Op een gegeven moment zagen we een hoop gieren en die bleken zich te goed te doen aan dode mannetjes elk (een soort eland/edel hert). Iets verderop lag het toetje, een dode koe. Ja, ja, het is net het wilde westen. 
Na ruim 400 kilometer aangekomen in het Grand Canyon National Park  De camping is werkelijk een zaakie, dikke afzetterij, geen douch en maar twee wc-ruimtes met ieder twee niet echt schone wc's BAH.

Het is heel snel donker, we hebben na het nog een stukje gewandeld. Je ziet geen hand voor de ogen dus maar even borrelen en op tijd naar bed.

Tot morgen

 

Reacties

Wilma en Bernhard 12-08-2022 15:59 {{button-65493}}

Prachtige foto 's van Grand Canyon.
Erg indrukwekkend!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan