Malibubeach we komen eraan

Door Margien/Leo, Paula/Johan en Lynde/Veere - 06-08-2022 02:49

Daar zijn we weer,

Het is vanmorgen stralend mooi weer. De meisjes slapen even lekker uit en volwassenen maken de boel reis klaar. Na een lekker ontbijt vertrekken we iets na 10 uur richting Malibu.  Ondanks dat het een pittige rit was hebben we het toch vrij snel gedaan. Maar wat is Amerika toch een land met enorme verschillen in natuur etc. We hebben onderweg weer enorm genoten van de uitzichten, over bergen gereden, langs de kust gesjeesd, door bossen onze weg gezocht. Kortom weer volop genieten. De Norders zagen bij Sante Monica nog dolfijnen in de oceaan zwemmen en springen. We zijn onderweg niet vaak gestopt maar daar waar we even pauzeerden was het weer prachtig  

Nu zitten we in de zon op Malibubeach RV Park, met een fantastisch uitzicht op de Stillle Oceaan. We zijn ook even naar het strand geweest, wat een enorme golven zeg. Veere werd volkomen van de voeten gespoeld en met een enorme gil ging ze kopje onder.  
Margien en ik zitten nu bij de camper en maken eten klaar. De foto's zullen ons magnifieke uitzicht bevestigen. 
 

We hopen dat iedereen gezond is en geniet van zijn/haar vakantie.

Tot de volgende keer 

 

 

Reacties

Jet en Marcel 06-08-2022 08:26 {{button-65148}}

Hoi vakantiegangers. Uit jullie verslagen blijkt wel dat jullie volop genieten. Top. Wij genieten met jullie mee op afstand.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan