Dag 19 - Los Angeles

Door Remco, Miranda, Mart en Iris - 15-08-2018 08:22

Gewoon ff uitgeslapen vanmorgen. Wekker stond om 8.45 uur, maar we kwamen er om 9.30 uur uit. Wel haasten om nog wat van het ontbijt mee te krijgen. Daarna heerlijk nog even buiten bij hotel zitten luieren, waarna we tegen 11.30 uur in de auto stapten.

Vandaag was het plan dat de meiden gingen shoppen en de mannen naar het strand gingen op Santa Monica Beach. We wisten dat de rit ruim een uur zou duren, dus tegen 12.45 uur de auto daar geparkeerd. Meiden shoppen en mannen dus naar het strand. Ik kan natuurlijk niet vertellen hoe gezellig of niet gezellig het shoppen was (was er niet bij he), maar Iris kwam wel met wat kledingzakjes aan en heeft dus leuke spulletjes gekocht. Wij hebben heerlijk op Santa Monica Beach gelegen en lang gedold met de grote golven in de zee. Het strand was enorm groot met weinig mensen. Het water lekker, dus heerlijk stranddagje samen gehad.

We hadden om 16 uur in het shopping centrum afgesproken. Wij half uurtje te laat omdat we een beetje de oriëntatie kwijt waren🤪. Snel wat gegeten want we gingen vanavond bij een wedstrijd van de LA Galaxy kijken tegen de Colorado Rapids. Jaja, deze morgen na het ontbijt geboekt met de LA Galaxy app. Zoals jullie weten 😜 speelt daar bv Zlatan Ibrahimovic en Ashley Cole, maar ook Boateng. Nou we zijn benieuwd.

Bij het stadion auto geparkeerd en snel de ingang zoeken om met de app binnen te komen. We waren mooi op tijd en hebben onze plekken opgezocht. Leuk te zien is dat buiten het stadion complete families bij de parkeerplaats een hapje eten en drinken. Ook binnen het stadion en tijdens de wedstrijd is het een heen en weer van mensen die eten halen. Ongeoooflijk wat eten en drinken die gasten. Mart zou zich hier prima thuis voelen haha.. Best aardig stadion met een capaciteit van 27000 toeschouwers. In her begin leek het stadion nog niet voor een kwart gevuld maar gaandeweg de wedstrijdd toch wel 75% schat ik in. Achter de tribunes heb je dan al die eettentjes en gezellige zitjes met tv schermen. Je kunt de wedstrijd daar ook prima volgen😎. De wedstrijd zelf??? Nou het niveau valt tegen. Leuk was de show vooraf aan de wedstrijd. Het volkslied werd gezongen, met vuurwerk en een luchtshow. Ja dat kunnen ze wel. De tegenpartij was een leuk voetballende ploeg, maar ja, LA Galaxy heeft Zlatan en Ashley., waarbij ze wel heel makkelijk vele dollars daar verdienen. Ruststand 0-0, eindstand 2-2. Leuk om eens mee te maken, maar ik denk dat PEC in goede doen hier wint 😎😝.

Einde dagje dus. Morgen weer een stranddagje. Lekker hoor. Bye..xx

Reacties

yolande.klink@gmail.com 15-08-2018 08:57 {{button-54770}}

Dus weer leuke dag gehad.....geniet nog maar even met zijn allen

ans 15-08-2018 10:10 {{button-54777}}

Na die inspannende reisdagen kan ik me voorstellen dat dit erg ontspannend is.
Totaal anders. Maar je weet er toch maar weer een smeuïg verhaal van te maken.
Geniet nog een paar dagen.

Anjos 15-08-2018 10:51 {{button-54780}}

Nou lieve mensen nog een paar daagjes genieten, beetje bruinen en vooral uitrusten, denk ik....

Volgens mijn gegevens is er vandaag ook nog iemand jarig in LA😀
Miranda van harte GEFELICITEERD en nog een hele mooie dag samen.
Remco, Mart en Iris natuurlijk ook gefeliciteerd.

Tot gauw

Anjos 15-08-2018 13:48 {{button-54793}}

Ben ik nog een keer😄want ik zit nu toevallig naar de wedstrijd LA GALAXY - COLORADO RAPIDS te kijken waar jullie gister waren geweest. 😂 Is ook toevallig 😀
Ging een speler toch fftjes over zn nek, haha.
Leuk zo'n wedstrijd om mee te maken.
Wordt herhaald op eurosport nl

Mazzel
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan