Dag 7 - Lake Tahoe naar Sequoia

Door Remco, Miranda, Mart en Iris - 03-08-2018 08:02

Deze morgen geprobeerd vroeg weg te komen van ons hotel. Uiteindelijk 9.15 uur allemaal in de auto richting Sequoia. Niet gelukt dus 😂😂. Een lange rit van zo’n 500 kilometer. Zonder ontbijt op pad want onderweg zouden we vast wel wat tegen komen. De routeplanner wat aangepast zodat we niet alleen maar highway hadden dus ging de rit door de gebergten. 

Wederom een goede keus. Onderweg echt fantastische uitzichten, natuurgebieden, meertjes, kleine plaatsjes, eindeloze weilanden etc gezien. Echt niet normaal wat een verschil in landschappen. Onderweg paar keer gestopt om van het uitzicht te genieten. Je rook wel direct rooklucht van de bosbranden. Die rook bleef op sommige plekken tussen de gebergten goed hangen. Mart was heel bang dat we dat ook bij Sequoia ook die rook zouden hebben wat echt een belemmering van het uitzicht is natuurlijk. Hopen dat dat uiteindelijk mee zal vallen.

Het ontbijt werd een brunch bij een plaatselijke supermarkt ergens midden op een berg. Flink wat ingeslagen voor de nog lange rit. Onderweg liep de temperatuur flink op tot een maximum van 105 Fahrenheit in Sequoia. Voor de rekenwonders is dat ongeveer 40 graden. Wat een hitte toen we uiteindelijk op plaats van bestemming aankwamen. 

Inchecken om 15 uur bij een zeer vriendelijke Amerikaanse die ons gelijk vertelde waar we gezellig straks konden gaan eten. Tevens vertelde ze ons dat er een heerlijk zwembad bij het hotel was.....nou dat lieten we ons geen 2 keer zeggen hahaha. Lekker afkoelen. Wat is dat toch met zwembaden en kids 🤪.

Het park Sequoia ligt hier ongeveer een half uurtje vandaan en gaan we morgen aandoen. Schijnt echt heel gaaf te zijn. We hebben gegeten in het plaatjsje Visalia hier vlakbij. Buiten zitten was geen optie. Gewoon te warm en de restaurantjes waren allemaal heerlijk gekoeld. De prijzen zijn hier weer voor de normale mens te doen. 

Bij terugkomst bij het hotel hebben Mart, Iris en ik nog even bij een baseball amateurwedstrijdje gekeken. Zo grappig met een kleine tribune en scheidsrechters. Niveau niet echt hoog maar wel leuk hoe het wordt beleefd.

Het is nu bijna 23 uur lokale tijd. Nog even wat krantjes op de foon lezen en dan zo pitten. Morgen mooi dagje met dan uiteindelijk ook waarschijnlijk wat meer zinvollere teksten in het verslag hahaha..  Laterssszzzz

Reacties

ans 03-08-2018 09:47 {{button-53986}}

Hallo
Wederom met plezier het verslag gelezen.
Ik kijk er elke morgen naar uit. Lezen bij het ontbijt.
Ik zou wat broodjes inslaan voor t ontbijt.
Heb je wat voor het geval je niks tegen komt.
Idee????
Geniet ze en de groetjes.

Sigrid 03-08-2018 21:13 {{button-54018}}

Kreeg de “link” doorgestuurd van Anjos, echt een mooie reis zo te lezen, bijzondere ervaring.
En wij veel in de zee geweest, Julia vond dat leuker haha😳, veel plezier in Sequoia
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan