Dag 4 - SF naar Monterey

Door Remco, Miranda, Mart en Iris - 31-07-2018 07:10

De dag begon vroeg..6 uur iedereen weer wakker. Tja.....In elk geval genoeg tijd om de voorbereidingen voor de dag te doen🤪.

Plan was om om 9 uur de auto op te halen. Mart en Ik samen naar de autoverhuur, 5 minuten van het hotel vandaan dus perfect. Online inchecken en alles snel geregeld.... dachten we..klein probleempje met onze auto want onze achterbumper bleef in de garage achter de stoeprand hangen🤣😂. Nieuwe auto moest geregeld worden waardoor we uiteindelijk toch nog wat later wegreden. Op naar Monterey.

San Francisco - Monterey is bijna 200 km, Schatting ongeveer 2,5 uur rijden op highway 1 langs de kust richting LA. Onderweg ontbijt zoeken wat we uiteindelijk bij de mc Donald hebben gevonden🤓. Om ca 13 uur bij hotel aangekomen. Helaas was de kamer nog niet klaar dus in overleg met receptionist besloten eerst war van Monterey te zien.

Montery is een schiereiland aan de kust langs de Grote Oceaan. We besloten de 17 mile drive te doen over het schiereiland, Kosr 10 dollar om die route te rijden maar het zou de moeite waard zijn. Een schitterende route van ongeveer 2 uur met mooie uitzichten op de kust. Pebble beach resort, heel veel golfbanen en hele luxe landhuizen langs de rand van de kliffen. Echt leuk om te zien. 

Na de route de weg verder vervolgd langs de kust naar Monterey zelf (down town) en de auto geparkeerd. Wandelen langs de kust met leuke winkeltjes, restaurantjes en haventjes. Echt Amerikaans plaatsje. Grappig dat er tussen de boten zeehonden zwommen. Verder wat in een barretje gedronken en winkeltjes bezocht. Niet echt stoere mannendingen zeg maar 😜. Wat eten tegen de avond en dag was al wel weer voorbij. Oh nee, ook nog wat spulletjes bij een supermarkt gekocht...😌. 

Onderweg naar Monterey liep de temperatuur nog wel op naar de 30 graden maar in Monterey zelf was het niet echt warm meer. Soms zelfs frisjes. 

Morgen rijden we naar Lake Tahoe. Nieuw ingeplande stop omdat we nu dus niet naar Yosemite gaan ivm de bosbranden. Wel gelijk een heel stuk rijden maar we blijven er 2 nachten. Vanaf dan zullen de temperaturen in elk geval omhoog gaan. Lekkerrrr,,,!  Laterszzzzz

Reacties

yolande.klink@gmail.com 31-07-2018 12:44 {{button-53806}}

Heb het wederom met plezier gelezen. Wat een leuke dingen doen jullie allemaal. Kijk uit naar het volgende reisverslag. Enjoy!!

Marinka 31-07-2018 19:52 {{button-53823}}

Hoihoi. Leuk hoor allemaal. Stan heeft net ff het verslag voorgelezen. Gezellig. Leuk om te volgen vinden ze. Hier gaat het ook leuk en gezellig. Dagje kanoën, dagje hiken en dagje safari achter de rug. Morgen ff chillen. Hier wel heel warm
Groetjes van ons xxx

Barry 01-08-2018 07:12 {{button-53837}}

Leuk geschreven naast voorzitter TC adviseer ik je om een reisprogramma te presenteren... Groetjes

ans 01-08-2018 08:25 {{button-53843}}

Leuk om jullie belevenissen te lezen. Geweldige reis maken jullie.
Ik ben t met Barry eens er is nog toekomst voor je.
Veel plezier
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan