Viva Las Vegas!

Door Bernard, Angela, Iris en Merel - 25-07-2019 05:22

Tja, ook wij moesten eraan geloven, een jetlag.. Dus lekker op tijd wakker, zo heb je in ieder geval iets aan je dag ðŸ˜Š. 

We zijn gestart met een ontbijtje bij één van de restaurantjes in ons hotel. Daarna aan de wandel. Eerst richting het Las Vegas-sign, vervolgens dezelfde route terug en verder The Strip af. Op één dag zijn we onder andere in Egypte, Hollywood, Venetië, Parijs, het regenwoud en New York geweest. We hebben onze ogen uitgekeken en onze voeten warm gelopen. De M&M-store en CocaCola-store scoorden zeker bij de meiden hoge punten. Het casino in ons eigen hotel vinden wij één van de uitgebreidste. Uiteraard hebben we een gokje gewaagd, maar rijk zijn we er niet van geworden ðŸ¤‘.

‘s Middags zijn we met de Uber naar ‘the old town’ gereden en hebben Fremont Street bekeken met zijn straatartiesten en andere kitsch. 

En toen was het genoeg, ging het kaarsje uit, dus lekker even relaxen op te hotelkamer. Muziekje aan, boekje lezen, sapje en biertje erbij en beentjes omhoog. 

Aan het begin van de avond hebben we nog genoten van de indrukwekkende Bellagio fonteinen. ‘The Fountains of Bellagio’ spuiten tot wel 140 meter hoog. In combinatie met licht en de muziek van Bruno Mars was dit een bijzonder spektakel om naar te kijken.

Wat een indrukken zo’n eerste dag! Onze conclusie: Las Vegas is gaaf, indrukwekkend, absurd, chaotisch, gek en er hangt een goede vibe!

Reacties

Jack en ria 25-07-2019 06:33 {{button-58741}}

In 1 woord Fantastisch!!! Wat een indrukwekkende dag, hopelijk nu iets langer slapen😴😘

Jurjen 25-07-2019 07:18 {{button-58744}}

Mooie conclusie inderdaad! Verstandig trouwens, eerst naar het Sign ;)!!

Joop en Ursula 25-07-2019 09:58 {{button-58758}}

Wat een belevenissen! Geweldig.
Heeft het gokje een positief saldo opgeleverd????😉😉

Chris en Nelly 25-07-2019 22:19 {{button-58791}}

Wij vinden het super leuk jullie de komende weken te volgen. Heel veel plezier in Amerika!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan