Universal Studio’s

Door Marc & Barbara - 08-08-2018 18:22

In Nederland hebben we al een Go LA card gekocht, hierbij zit ook het entree voor Universal Studio’s. Na de aankoop kwamen we er achter dat deze kaart niet in het weekens voor Universal gebruikt kan worden. Maandag is onze reisdag maar de enige optie om te gaan. Achteraf pakt dat goed uit, want we rijden zonder file.

Het terug brengen van de huurauto lag op de route, en het parkeren van de RV bij Universal is goed geregeld. Geen wachtrij door de GoCard. Voor tien uur liepen we het park al op. 

Heel veel gave atracties bezocht, natuurlijk de tour langs de studio’s, echt lekker gegeten bij the Three Broomsticks in de straat van Harry Potter. De wachttijd bij Harry Potter ande the Forbidden Yourney was 110 minuten, bij het afrekenen van de souveniers een gezellig gesprkje met een medewerker die vroeg of we er in waren geweest. Toen we vertelden dat we door de wachttijd niet wilden gaan kregen we een fastpass voor met z’n zessen. Heel gaaf om te doen! De special effects shows, animal actors, de Minions, Transformers, Jurrasic Park....veel met 3D dus na een tijdje waren Marc & ik licht misselijk, maar de kinderen waren niet te stoppen.

De kinderen vonden het een van de leukste dagen. Als afsluiter was er een lichtshow op Hogwarts met vuurwerk, zo mooi! We gingen pas om half tien het park af, de jongste twee vielen in de camper direct in slaap.

Binnen een uur waren we op de volgende camping aangekomen, echt een top dag!

 

Reacties

Mama. Oma. Ans 08-08-2018 18:58 {{button-54358}}

Het is maar goed dat de kids niet direct naar school moeten,! Ze hebben wel wat tijd nodig om bij te komen en jullie ook!!! Wat een vakantie hè!!!👍👍💋💋💋💋
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan