LA & Dodgers

Door Marc & Barbara - 06-08-2018 05:19

4 augustus

De dag begon met het huren van een auto, hier is alles groot maar een auto voor 6 personen vinden lukte niet zo snel. Volgende keer vooraf reserveren ✔️

Uiteindelijk 1 gevonden met behulp van Steve, eigenaar van Hollywood Rv-park (topper): een Chevrolet Tahoe, hele mooie auto. Hierdoor kunnen we ons beter verplaatsen in LA. Eerste rit naar Santa Monica voor de hop-on door Beverlyhills. Omdat we een uurtje moesten wachten hebben een rondje (of 7) gedraaid in het reuzenrad op de pier. Wat een uitzicht, echt een aanrader. Daarna nog even in de achtbaan en toen de bus in. Een warme tocht, mooie huizen gezien, de opname studio’s van Fox, Netflix-gebouw, Sunsetboulevard en hele mooie auto’s.

Daarna langs Venicebeach gereden (alleen vanuit de auto gezien, hier moeten we heen!) naar het stadion van de Dodgers! 💙 Veel file die kant op, gelukkig 16.000 parkeerplaatsen. We waren een beetje te laat, direct een biertje besteld (die gaan per halve liter) en in de ondergaande zon onze plek gezocht. Wat een ervaring, zo ontzettend gaaf! Met 56.000 mensen juichen, aanmoedigen, dansje doen, de wave door het stadion. Maakt niet uit of je voor de Dodgers bent of voor de Houston Astros, iedereen zat door elkaar. De wedstrijd eindigde met een verlies van 14-0, vanaf het moment dat ze 7-0 achterstonden werd het stadion wel leger. 

Op de terug weg een kleine omweg genomen door de bergen bij Hollywood, daar was net een concert afgelopen, dus we kwamen in de drukte terecht. De letters niet gevonden, maar heel mooi uitzicht op LA by Night. Rond middernacht thuis en nog allemaal vol energie door de onvergetelijke wedstrijd. 

PS de tickets hadden we via Groupon, beste deal ever 💙💙💙

Reacties

Marieke 08-08-2018 08:39 {{button-54307}}

Gaaf zo’n echte Amerikaanse football match ! Dat moet je meegemaakt hebben
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan