Monument Valley-Arches

Door Marc & Barbara - 23-07-2018 05:26

21 juli

Vandaag ging om 5 uur de wekker: op tijd voor de zonopkomst! Wat een mooi plaatje! 

Daarna zijn we het park (Monument Valley) opgegaan voor de lange tour met een jeep met chauffeur. De rit op zich was al een hele belevenis, lekker met de four-wheel drive over zanderige heuvels, door kleine riviertjes tussen alle mooie rotspartijen door. Ik ben blij dat niemand uit de JEEP viel. Elke rots heeft een naam. Er zijn in dit gebied diverse films opgenomen zoals Back to the Future 2, Indiana Jones, film met John Wayne die over de prairie aankomt op zijn paard en Transformers. Er liepen wilde paarden.

We hebben ze niet gezien maar hier leven ratelslangen, schorpioenen en roadrunners. 

In de middag zijn we doorgereden naar Moab. Toen we nog 50 mile alleen maar rechtdoor moesten heb ik het stuur overgenomen van Marc. Heel gaaf om met zo’n grote camper (van 9 meter) te rijden. 

Eenmaal aangekomen op de camping waren vooral de kinderen blij: er is een zwembad (en goede wifi), een prima plek voor twee nachten. Vanwege brandgevaar mag de bbq niet aan en hebben we pizza gegeten bij Zax. Voor de zekerheid hebben we small-pizza besteld 😉. Ook heel fijn om een keer in de frisse lucht van de airco te eten want het is en blijft warm, dag & nacht. 

Moab is een leuke plaats met een hoofdstraat met winkeltjes en restaurants.  

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan