Zion

Door Marc & Barbara - 28-07-2018 15:37

26 juli

Deze dag op weg naar Zion! Omdat we daar maar 1 nacht zijn, zijn we vroeg vertrokken. Ondeweg hebben we gebeld met twee campings in NappaValley en twee nieuwe plaatsen gevonden omdat we Yosemite overslaan. 

Zion is een van de National Parks op onze route mét een rivier, dus zodra de RV was aangekoppeld zijn we de Virgin River ingegaan op 10 meter loopafstand. We hebben geen waterschoenen meegenomen en nu weten we: er liggen veel stenen en steentjes. Gelukkig was er ook een zwembad 🏊🏻‍♀️

In de middag hebben we de shuttle bus het Park ingenomen, zo mooi! Halverwege uitgestapt voor ijs en drinken, en daarna de Narrows trail gelopen. De Rock Squirrels zijn hier een stuk brutaler, eerst maak je foto’s van ze, daarna hoop je dat je niet struikelt. We hebben twee elkaar op zien eten, dan kijk je er toch andes naar.

De wandeling was indrukwekkend, lang weeping rocks, huilende bergen, waar het water afdruppeld, langs de Virgin River, door het groen. Ook de eerste ratelslang (maatje XS, dus schattig) gezien. 

Fijne camping, alles bij elkaar echt een top dag.

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan