Op weg naar Grand Canyon

Door Marc & Barbara - 19-07-2018 17:12

Na een warme nacht en stoeien met de airco zijn we op tijd vertrokken naar de Grand Canyon. Dit was de eerste lange rit, door woestijn en prairie gebieden, en dat beviel prima. De kinderen hebben ruime plaatsen achter in en kunnen lekker muziek luisteren of een spelletje doen. Hier en daar vloog er een deur open en lag de inhoud van de koelkast door de camper: beginnersfoutjes 🤣

De rit ging voor een groot gedeelte door Kaibab Forest, het naaldbomenbos dat aan de Grand Canyon grenst. Het reizen met een camper is echt een mooie ervaring: alles wat je nodig hebt is altijd binnen handbereik.

De staplaats voor deze nacht was in het bos zonder water en stroom. Van te voren hebben we goed “opgeladen”. Heel bijzonder: nergens wifi en ook geen mobiel netwerk. De parkerkunsten van Marc waren perfect: tussen de bomen en de rotsen strak geparkeerd. 

Het is een enorm park met in het midden een Plaza en een Visitorscentrum, alles bereikbaar met pendelbussen. 

In de avond wilden we de suntset boven de Canyon bekijken, maar we hebben deze dag de Canyon niet gezien: regen buien en een bliksemshow die we niet snel zullen vergeten. Echt heel mooi.

 

Reacties

Amanda Van Zweden 20-07-2018 08:10 {{button-53239}}

Klinkt als geweldige ervaringen echt gaaf eb heel bijzonder om mee te maken met zijn zessen!🌞
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan