Hollywood, Melrose & Venice Beach

Door Marc & Barbara - 06-08-2018 08:10

5 aug 2018

Vandaag een planning gemaakt in Google: De letters van Hollywood, de Walk of Fame en winkelen in Melrose. Vroeg op pad dus! 

Met de auto de berg weer op bij Griffith Park, parkeren bij de Greek Theater en een flinke klim naar boven naar het Griffith Observatory. Gaaf om de letters te zien, ze zijn nog ver af voor een goede foto. Het uitzicht over de stad was indrukwekkend. Mooie sky-line door de wolkenkrabbers, alle wegen in strakke rechte lijnen. Bijna 4 miljoen inwoners en duizenden toeristen. Opgestapelde huizen en huizen met zwembaden en vijf auto’s op de oprit.

Daarna naar Holywood blvd, de walk of Fame met meer dan 2500 gekleurde tegels met beroemdheden. We hebben ze niet allemaal gezien 😉 

Vanaf hier zijn we gewandeld naar Melrose ave. maar in de hitte bleek dit na een uur een toch te lang en hebben we ons door een Uber verder in de straat af laten zetten bij Onsomeshit. Heel klein winkeltje met een grote naam, tof om er te zijn. Daarna de hippiestraat een stuk afgelopen en ons verwonderd om het aanbod in de winkels en de mensen op straat. Veel second-hand winkels, tattoo-shops en eet-tentjes. Uiteindelijk ons weer door een Uber terug laten brengen naar de huur-auto.

Tijd voor het avondeten en besloten toch weer richting strand te rijden naar Venice Beach. Onderweg op Fairfax ave zagen we nog een paar winkels van het verlanglijstje: Huf, Diamond & Golf. Vlak voor sluitingstijd nog kunnen winkelen, Max blij en wij ook.

Aangekomen in Venice Beach genoten van de boulevard met overal muziek, leuke winkeltjes, toekomstvoorspelkers, sportveldjes, de meest bijzondere mensen. Heel artistiek en relaxed. Gegeten bij de Bank of Venice, de muziek stond zo hard dat de kinderen op hun telefoon mochten genieten van wifi want ik kon ze toch niet verstaan. Op de achtergrond de Dodgers op tv die deze keer wonnen, echt lekker eten, top afsluiting van alweer een mooie dag. 

Morgen naar de Universal Studio’s!

Reacties

Marieke 08-08-2018 08:42 {{button-54308}}

Oh ook alweer zo gaaf ! Hier zijn wij niet geweest , het geld was op 😂
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan