Fietsen in SF

Door Marc & Barbara - 02-08-2018 19:55

31 juli

Vandaag met de ferry van Larkspur naar Marketplace Ferry Building, daarna met de tram naar Basically Free Bike Rental om de fietsen op te halen. Allemaal een helm op en gaan! Voor de huur van de fietsen kregen we tegoedbonnen voor een sportwinkel op de route, dat was leuk winkelen. 

SF is behoorlijk heuvelachtig, dus we hebben een route gekozen die voornamelijk bergafwaarts ging, maar er zaten behoorlijke klim-stukken tussen. Via de Golden Gate Bridge de route naar Sausalito gevolgd. Het fietsen over de brug is een te gekke ervaring, daarna steile berg af met vier kinderen een tocht waarna je blij bent dat je met z’n allen veilig beneden bent.

Sausalito is een prachtig plaatsje aan het water, mét een zonnetje. Hier hebben we lekker pizza & past gegeten.

Daarna met de ferry terug naar San Francisco, gezamelijk met 150 andere fietsers. Heel gaaf uitzicht vanaf de boot: je ziet de wilken boven de bergen vandaan komen alsof er een vernevelingsmachine aanstaat. Na het inleveren van de fietsen nog even door de leuke wijk bij Fishermanswarf gewandeld, allemaal een pet gekocht, iksje bij Ben’s & Jerry, daarna langs Starbucks om weer op te warmen en toen met de tram & ferry terug naar onze RV. Prachtige dag!

 

Reacties

Mama. Oma. Ans 02-08-2018 21:06 {{button-53956}}

Waren jullie niet doodmoe na deze dag op de fiets, wel leuk hoor!!!! Hebben jullie al kleding gekocht, niet te veel hè!!!😁😁💋💋

Marieke 05-08-2018 09:12 {{button-54094}}

Wij hebben niet gefietst en daar heb ik nog steeds spijt van !
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan