Jelly Belly

Door Marc & Barbara - 30-07-2018 17:12

Deze dag hebben we een beetje uitgeslapen en hebben de kinderen nog even genoten van het zwembad naast de kampeerplaats. Onze buurman (“where are you from”) vertelde over De Jelly Belly factory. Deze ligt vandaag toevallig op onze route en krijgt de voorkeur boven een National Park 😉

Alles heeft daar de vorm van Jelly Beans, ook de pizza’s en de burgers. Een tour door de fabriek, uitleg over het familie bedrijf en overal foto’s van Reagan die kennelijk een voorkeur had voor deze snoepjes. Er zijn meer dan 100 smaken, waarvan 10 heel smerig, zoals vieze sokken en dode vis. Met dezelfde kleur als de lekkere snoepjes dus leuk om roulette mee te spelen. Hoogtepunt was toen Marc een Jelly Bean zag liggen, hem snel in zijn mond stopte en de smaak ‘verrot ei’ had gepakt 🤣 Met 5 kilo snoep op zak zijn we door gereden naar Olemo.

Leuke route door de voorstedes van SF. De camping ligt in het bos aan een kreek met waarschuwingen voor wasbeertjes. Vlak bij het strand. Voor het eerst dat we de lange broeken en truien aan moesten: koud, bewolkt en zeewind. Maar dat werd snel goed gemaakt door overvliegende pelikanen en twee zeehondjes.

Bij de RV snel de bbq aangezet, heerlijk gegeten & spelletjes gespeeld. Morgen naar San Francisco!

Reacties

Mama. Oma. Ans 31-07-2018 10:21 {{button-53800}}

Dit was een beste dag voor Lars in de snoepjesfabriek! Voor de rest van de vakantie genoeg snoep ( ook voor jou Marc ) 😀😁😀😁💋💋💋💋💋

Marieke 05-08-2018 09:07 {{button-54090}}

Ja SF is wel even een ander klimaat !
Misschien wel even lekker na al die warmte . Gaaf die fabriek en inderdaad ; zodra je je mond open doet , is het eerste wat ze vragen ; where are you from ? Ik vind ze reuze aardig de Amerikanen en ze nemen echt de tijd voor een praatje !
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan