De pier van Santa Monica!

Door Marc & Barbara - 04-08-2018 17:14

3 augustus

Vandaag op weg naar LA met een geplande tussenstop in Santa Barbara! 

Na het douchen, de camper opruimen, ontbijtje met gebakken ei en het regelen van een nieuwe internetbundel na een nacht op een park zonder wifi met vier kinderen, gingen we rond 10 uur op pad richting het zuiden.

Het blijft ons verbazen: elke dag een ander uitzicht, zo mooi! Bij Santa Barbara bleek onze camper te lang: parkeren met een voertuig van 30 ft is ongeveer onmogelijk. Vanalles geprobeerd, maar ivm met een paarden evenement nergens een plekje te vinden. Door dit zelfde evenement was de halve stad afgesloten, dus door alle omwegen hebben we wel veel van SB gezien. 

Verer naar LA, op naar het reuzenrad op de Pier van Santa Monica. Heel mooi om zo naar de stad te rijden! Hier hadden we hetzelfde parkeer probleem, waarna we besloten dat Marc de RV naar de camping zou brengen met Giulia en ik ging  met de andere drie naar het strand. Marc heeft drie-en-half uur over 25 km heen en terug gedaan. 

We kwamen elkaar weer tegen door het delen van onze locatie via wathsapp op Muscle 🏖 Beach, super gaaf strand naast de pier met heel veel fitness & turntoestellen. En veel getrainde/ gespeirde mensen. Kinderen beetje sporten, ik een beetje kijken 😎. Daarna de Pier opgelopen voor de sunset. Prachtig!

Daarna met Uber naar de camper terug, morgen kijken of we een auto kunnen huren. Echt een fantastische dag!

Reacties

Mama. Oma. Ans 04-08-2018 19:07 {{button-54056}}

Die bus van jullie is dus wel af en toe te groot!!!!🤔🤔Jullie beleven echt van alles, straks willen jullie niet meer naar huis!! 😤😤Ik mis jullie hoor!💋💋

Marieke 05-08-2018 09:22 {{button-54098}}

Dan is zo’n camper weleen onhandig groot ding ! Ze zijn daar toch minder ingespeeld op campers! Wel gaaf Santa Monica . Gespierde Amerikanen zijn er wel maar de meesten hebben overgewicht ! Zijn jullie het eten al zat of vinden jullie wel de betere ( en vaak ook wat duurdere) eettentjes?
Veel plezier nog !
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan