Grand Canyon en Page

Door Marc & Barbara - 19-07-2018 17:24

Vandaag vroeg op voor een letterlijk hoogtepunt: de Grand Canyon bewonderen vanuit de DHC6-300. Lang leve de primatour en de polsbandjes. En de wifi op de luchthaven. Door de jetlag is vroeg op staan een makkie.

Wat is de Grand Canyon ongelofelijk mooi & indrukwekkend. Het is niet uit te leggen hoe weids het is, robuust en kleurrijk. Aan de rand staan bomen en ineens is daar de diepte. 

Na drie kwartier stapten we allemaal fris en fruitig uit en zijn we terug het park op gegaan. Heel veel foto’s gemaakt en enorm genoten en alles gezien wat we wilden. Behalve de rotspartijen in de kloof wemelt het hier ook van de eekhorntjes. 

In de middag zijnwe eerder dan gepland naar Page vertrokken. Ik bleek toch niet zo’n wereldreiziger en heb voor de zekerheid een rondje gebeld voor een nieuwe staanplaats. Toen we de zekerheid hadden dat er zeker plek was bij de Walmart, voelde het een stuk prettiger. 

Uiteindelijk staan we toch op een camping, met een klein binnenbadje, een bbq-plaats, een speeltuintje en water en stroom 😊

Reacties

Allan @ Marieke 19-07-2018 19:19 {{button-53220}}

Wij hebben de Grand Canyon aan het eind van onze reis gedaan en het klinkt misschien gek , want de Grand Canyon worden door iedereen altijd de hemel in geprezen , ik vond Bryce Canyon veel mooier ( daar moet je echt naar beneden wandelen , neem genoeg water mee dan !) maar het absolute hoogtepunt voor mij was Antelope Canyon , de upper èn de lower loop , bij Page in de buurt

Papa en Paulien 22-07-2018 08:45 {{button-53318}}

Afgelopen week deze site en jullie apps gelezen. Wat wij zoal zien hebben jullie een fantastische reis met jullie gezin. Wij genieten van alle info en de prachtige foto's.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan